logo
0
No hi ha articles en la teva cistella
0
No hi ha articles en la teva cistella
logo
0
No hi ha articles en la teva cistella

què quedatgirona.cat?

Quedatgirona.cat és el web d'ofertes online de Girona: oci, gastronomia, salut, bellesa, serveis, cultura, entreteniment, ...

Comerç de qualitat i proximitat promocionat localment de manera sostenible, per tal que Girona, els seus comerços i la seva gent, aprofitin el millor dels sistemes d’ofertes online i la força de les xarxes socials.

Promocions

Posar una oferta et reporta publicitat i ingressos; informació de qualitat sobre el teu negoci enviada directament a clients potencials territorialment segmentats; i la possibilitat d'aconseguir nous clients que en el futur tornin al teu negoci i que d'una altra manera potser no t'haurien conegut.

Tu decideixes

Tu proposes l’oferta i per tant, no vendrem res que no puguis oferir. QuedatGirona.cat no et garanteix un volum mínim de venda, però tu sí que pots limitar quin ha de ser el volum màxim. Així, tu decideixes.

Espai privat

Disposaràs d’un espai propi, amb informació ampliada sobre el teu negoci, fotografies, productes, serveis, i un enllaç a les teves ofertes actives..

T'interessa?

Contacta amb nosaltres mitjançant el següent formulari per e-mail info@quedatgirona.cat, o truca'ns al 605 953 966. Si ho prefereixes podem anar a fer-te una visita per explicar-te en persona com funciona el web i comentar qualsevol dubte que puguis tenir.