logo
0
No hi ha articles en la teva cistella
0
No hi ha articles en la teva cistella
logo
0
No hi ha articles en la teva cistella

Tenint en compte l'impacte de la COVID-19, volem assegurar-nos de què disposis del temps necessari per a gaudir del teu val. Per tant, amb l'ajuda dels nostres negocis col·laboradors, Quedat Girona ha allargat les dates de venciment dels vals.

Si el teu val caducava en les dates de l’estat d’alarma, hauries d'haver rebut una notificació per separat per correu electrònic amb la nova data de caducitat. A més, per a comprovar que el període de validesa del teu val s’hagi allargat, pots anar als meus vals i la data de caducitat apareixerà al costat del teu val.

En el cas que el negoci no hagués pogut donar el servei en l’any 2020, no es tornen els diners del val, s’allargarà la seva caducitat per poder gaudir-lo quan el negoci torni a obrir durant l’any 2021 o bé, si el negoci no pot realitzar el servei durant el 2021, Queda’t Girona generarà un val del mateix import de la compra.

Espectacles i concerts cancel·lats

Estem col·laborant estretament amb els negocis d’esdeveniments per a assegurar-nos de què disposis de tota la informació sobre qualsevol canvi en els esdeveniments amb entrades o altres comandes com a resultat de la COVID-19. Sempre que els plans canviïn per a un espectacle en particular, notificarem a tots els clients en aquest moment a través del correu electrònic associat al compte de compra.


Si es cancel·la un esdeveniment, Quedat Girona o el comerç adherit ens posarem en contacte amb tu directament per a confirmar la cancel·lació i proporcionar-te informació sobre el teu reemborsament del val.


Si es reprograma un esdeveniment, Quedat Girona o el comerç et notificarem sobre els canvis i el teu val serà vàlid per a la nova data.

Quan els esdeveniments estiguin posposats, et preguem paciència fins que els organitzadors de l'esdeveniment hagin finalitzat els canvis dels mateixos i ofereixin una nova data.

Si vols posar-te en contacte amb l’equip del Quedat Girona, tingues en compte que a causa de la situació actual, el temps de resposta podria ser més llarga de l’habitual i et demanem comprensió i paciència, ja que et volem donar la millor solució.