logo
0
No hi ha articles en la teva cistella
0
No hi ha articles en la teva cistella
logo
0
No hi ha articles en la teva cistella

"La Infanticida" de Víctor Català. Festival Portalblau

Divendres 28 de Juliol a les 21:00h
 
15,30
 
Valor
18
Dte.
15%
Estalvi
2,70
Temps restant
2023-06-05 23:09:47 2023/07/28 20:20:00 00 dies00 h00 m00 s
Oferta assegurada! 
S'ha arribat al mínim de compradors per assegurar la promoció

Comparteix aquesta oferta

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades, et preguntarà sí, ten's algun codi descompte, escriu "QUEDATGI23" i obtindràs el teu descompte.

portalblau 04

Portalblau és un festival únic. Referent en el circuit dels festivals que es fan arreu del país. Singular per la bellesa de l’entorn que l’acompanya i pels escenaris on es fan les activitats culturals. Tots ells espais d’alt valor i interès patrimonial.

 

Un espectacle poètic de Rosa Vilanova. Les poetes Maria Callís Cabrera i Blanca Llum Vidal donaran veu a la Nela, el personatge creat per Caterina Albert que va escandalitzar Olot al 1898, i va obligar a Albert a adoptar el pseudònim Víctor Català. La infanticida és un arriscat monòleg interior que permet explorar la relació entre gènere, violència i salut mental. Situant-nos al captivant món interior de la Nela, Victor Català fa audibles els anhels d’una dona enamorada en un món opressiu. Català no ens presenta una víctima; més aviat, com explica Rosa Vilanova, «dona veu a una Nela que des de la follia parla a una societat que la rebutja. El món no vol un ésser com ella. Per això, el seu món serà el de la follia, l’única sortida cap al seu alliberament personal.» (Núvol, 2021). El Festival Portalblau presenta al Jardí Clos del Pastor, jardí on Caterina Albert solia fer tertúlies literàries amb les amigues, l’adaptació de Rosa Vilanova. Una adaptació que va més enllà d’una lectura dramatitzada i ens ofereix un espectacle poètic. Ho fa de la mà de les poetes Maria Callís i Blanca Llum Vidal, cada una d’elles encarnant des de la seva singularitat una Nela, contribuint així a la complexitat d'aquest fascinant personatge.

 

Jardí Clos del Pastor


Casa i jardí que van ser donats per Antònia Bartomeu i Baró, de Reus, a l’escriptora Caterina Albert (Víctor Català) en reconeixement a la seva activitat literària. Des de 1975 el seu nebot Lluís Albert el tingué obert al públic com a Museu-Arxiu Víctor Català. 

L’edifici, declarat Bé Cultural d’Interès Local, és ara propietat de l’Ajuntament de l’Escala, i es troba en fase de rehabilitació, restauració i museïtzació. 

Inclou

  • Entrada per persona
  • Data: Divendres 28 de juliol de 2023 a les 21 hores.
  • Lloc: Jardí Clos del Pastor
  • Despeses de gestió no incloses.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis i vine amb els amics o la família.
  • No s'admet canvis ni devolucions.
  • Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.
  • Únic dia divendres 28 de juliol a les 21 h
  • Despeses de gestió no incloses.

Sobre Jardí Clos del Pastor


Casa i jardí que van ser donats per Antònia Bartomeu i Baró, de Reus, a l’escriptora Caterina Albert (Víctor Català) en reconeixement a la seva activitat literària. Des de 1975 el seu nebot Lluís Albert el tingué obert al públic com a Museu-Arxiu Víctor Català.  L’edifici, declarat Bé Cultural d’Interès Local, és ara propietat de l’Ajuntament de l’Escala, i es troba en fase de rehabilitació, restauració i museïtzació.  Actualment es pot visitar el jardí modernista en el marc de la ruta Víctor Català organitzada des del Museu de l’Escala.

 

Jardí Clos del Pastor
Passeig Lluís Albert, 11, 17130 L'escala, Girona
Veure fitxa Veure Web

Opinions de clients

Encara no hi ha opinions

Preguntes i respostes de clients

Enviar pregunta
Queden 100 caràcters

Gràcies per la teva pregunta
L'hem enviat al comerç.
Quan rebi resposta la publicarem en el lloc web i t'enviarem un correu electrònic de notificació.

18
 
15,30