logo
0
No hi ha articles en la teva cistella
0
No hi ha articles en la teva cistella
logo
0
No hi ha articles en la teva cistella

Disseny i implantació d'autocontrol alimentari per a negocis

Ofereix Seguretat i Qualitat alimentària als teus consumidors!!
Temps restant
2021-10-20 02:53:44 2021/10/31 23:59:00 00 dies00 h00 m00 s
Oferta assegurada! 
S'ha arribat al mínim de compradors per assegurar la promoció

Comparteix aquesta oferta

Descripció

Protegeix els teus consumidors i ofereix seguretat i qualitat alimentària en els teus productes!!
 
La implantació de Sistemes d'Autocontrol en empreses alimentàries (indústria, establiments al detall, establiments de restauració, etc.) és el mètode essencial reconegut per les normes internacionals (Codex Alimentarius), així com per les de la Unió Europea (Reglament 852/2004 d'higiene alimentària), l'aplicació del qual garanteix la   seguretat alimentària en totes les etapes de la cadena alimentària.
 
Aquest enfocament per garantir la seguretat alimentària es basa en l'aplicació de la metodologia APPCC (Punts crítics de Control d'Anàlisi de Perills) o APPCC (Anàlisi de Perills i Punts crítics de Control).
 
Bellmàs Enginyers, ofereix un disseny, implementació i seguiment del Sistema d'Autocontrol a mida de  qualsevol empresa del sector alimentari, basat en la metodologia APPCC, permetrà identificar, avaluar i mantenir sota control els perills que poden afectar significativament la seguretat dels aliments que produeix o comercialitza.

Inclou

  • Disseny, implementació de sistema de seguretat i qualitat alimentaria.
  • Redacció del pla general d’higiene i autocontrol alimentari (Pre requisits /plans preventius) de la instal·lació/procés productiu general en compliment de la normativa d’aplicació.

  • Plans en format digitalitzat i còpia en paper.
  • Assessorament continua.
  • Equip d’Enginyers i tecnòlegs alimentaris  especialitzats en seguretat alimentaria . Col·legiats al Col·legi d’enginyers tècnic agrícoles de Catalunya.
  • Acompanyament en inspeccions sanitàries i altres tràmits administratius.
 

Condicions

  • Cada val és per un servei de disseny i implementació de qualitat i seguretat alimentaria.
  • Un cop comprat el val, reserva el teu dia al telèfon; 972 20 50 52 o per e-mail a; info@bellmasenginyers.cat.
  • Horari del comerç; de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 15 a 19 hores.
  • Reserves i cancel·lacions amb 48 hores d'antelació. En cas de no presentar-se el dia i l'hora acordada es donarà el servei com a realitzat.
  • Reserves subjectes a disponibilitat del negoci.
  • Caducitat: 31 de juliol del 2021.

Opinions de clients

Encara no hi ha opinions

550
Des de:
450