logo
0
No hi ha articles en la teva cistella
0
No hi ha articles en la teva cistella
logo
0
No hi ha articles en la teva cistella

Certificat energètic per llogar o vendre el pis

Aconsegueix el certificat energètic que necessitis per a llogar o vendre el teu pis
Temps restant
2021-10-20 03:10:58 2021/10/31 00:00:00 00 dies00 h00 m00 s
Oferta assegurada! 
S'ha arribat al mínim de compradors per assegurar la promoció

Comparteix aquesta oferta

Descripció

El certificat energètic del teu immoble no té per què sortir car ni ser una gestió difícil. Bellmàs Enginyers t'ofereix un descompte molt especial i sense sorpreses!!

Tot habitatge o local particular construït abans de 2007 que surti al mercat, ha de disposar d'un certificat d'eficiència energètica. Bellmàs Enginyers i Associats amb més de 35 anys en el sector t'ajuda a aconseguir-ho!!

L'estudi serà realitzat per un enginyer tècnic competent per l'Institut Català d'Energia en una visita d'1 hora aprox. i inclourà una certificació que s'atorgarà després de l'estudi de les dades recaptades per part de l'empresa.

Què és la certificació energètica? 
La certificació energètica valora quanta energia consumeix un habitatge o local, establint diverses categories per a això: A és la millor classificació possible i G, la pitjor. Es tracta d'una nova exigència que té el seu origen en una directiva de la Unió Europea i que pot augmentar el valor d'un immoble.

En què consisteix el servei?
Tramitació, estudi i gestió de l'obtenció del certificat energètic necessari per a lloguer i venda d'habitatge i locals. Professionals qualificats que realitzen:

 • Descripció de les característiques energètiques de l'edifici, envolupant tèrmica, instal·lacions, condicions de funcionament, condicions de confort tèrmic, qualitat aire interior, i altres dades utilitzades per a obtenir la qualificació d'eficiència energètica.
 • Qualificació de l'eficiència energètica de l'habitatge.
 • Document amb les recomanacions per a millorar el nivell d'eficiència del teu habitatge, indicant a més un cost aproximat de la inversió i com a temps es podria amortitzar a causa de l'estalvi de la teva factura de gas o llum. valit per a locals comerciales i habitatges

L'etiqueta que proporciona el certificat ha d'aparèixer en qualsevol anunci o procés publicitari de venda o lloguer. Consulta una anàlisi independent de la nova normativa.

Sancions
L'art. 51 del referit Reial decret legislatiu estableix la quantia de les infraccions lleus, greus i molt greus, ascendint les mateixes des d'un import de fins a 3.005,06 € per a les infraccions lleus, fins a un import entre 15.025,31 € i 601.012,10 €, podent fins i tot depassar aquesta quantitat per a les molt greus.

El val inclou;

 • Les despeses de desplaçament en les zones metropolitanes fins a 15 km des de la capital.
 • Certificat energètic de l'habitatge.

Selecciona:

Opció A: Habitatges de -100 m2.

Preu Original: 175€......................................Preu Quedat: 150€

Opció B: Habitatges de +100 m2.

Preu Original: 205€......................................Preu Quedat: 180€

BELLMAS ENGINYERS ASSOCIATS S.L., ofereix per mitjà de tècnics amb dilatada experiència en el sector, el servei d'enginyeria integral d'instal·lacions per tal de portar a bon terme, amb la major rapidesa, seguretat i economia, els projectes i promocions dels seus clients. Addicionalment, a través de l’experiencia adquirida en el sector dels serveis i la construcció oferim el servei de lloguer de plataformes elevadores autopropulsades, destinades a treballs en alçada en obres de construcció , instal·lacions , manteniment industrial, serveis urbans, rehabilitació  i conservació d’edificis, etc .

Condicions

 • Cada val és per un habitatge. Compra tants com necessitis.
 • Un cop comprat el val, reserva el teu dia al telèfon; 972 20 50 52 o per e-mail a; info@bellmasenginyers.cat.
 • Horari del comerç; de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 15 a 19 hores.
 • Reserves i cancel·lacions amb 48 hores d'antelació. En cas de no presentar-se el dia i l'hora acordada es donarà el servei com a realitzat.
 • Taxa de registre exclosa.
 • Reserves subjectes a disponibilitat del negoci.
 • Es cobrarà el desplaçament de més de 15 km. en el cas que els tècnics hagin d'anar a pendre mides.
 • Caducitat: 31 de juliol del 2021.

Sobre Bellmàs Enginyers

Enginyeria
Bellmàs Enginyers
c/ Bisbe Tomàs Lorenzana, 16, 17002 Girona, Girona
Veure fitxa Veure Web

Opinions de clients

Encara no hi ha opinions

Preguntes i respostes de clients

Enviar pregunta
Queden 100 caràcters

Gràcies per la teva pregunta
L'hem enviat al comerç.
Quan rebi resposta la publicarem en el lloc web i t'enviarem un Email de notificació.

175
Des de:
150