logo
0
No hi ha articles en la teva cistella
0
No hi ha articles en la teva cistella
logo
0
No hi ha articles en la teva cistella

Anna Ferrer. Festival Portalblau

Dissabte 29 de Juliol a les 21:00h
 
15,30
 
Valor
18
Dte.
15%
Estalvi
2,70
Temps restant
2023-06-05 21:41:26 2023/07/29 20:20:00 00 dies00 h00 m00 s
Oferta assegurada! 
S'ha arribat al mínim de compradors per assegurar la promoció

Comparteix aquesta oferta

Descripció

PROCÉS DE COMPRA: Un cop seleccionis les teves entrades, et preguntarà sí, ten's algun codi descompte, escriu "QUEDATGI23" i obtindràs el teu descompte.

portalblau 04

Portalblau és un festival únic. Referent en el circuit dels festivals que es fan arreu del país. Singular per la bellesa de l’entorn que l’acompanya i pels escenaris on es fan les activitats culturals. Tots ells espais d’alt valor i interès patrimonial.

 

L’artista menorquina Anna Ferrer presenta al Festival Portalblau el seu nou projecte musical, Parenòstic, un espectacle cru i sofisticat que dirigeix El Niño de Elche, durant el qual l’artista balear posa en equilibri els seus dos universos: la tradició i la creació. Parenòstic és un projecte que no va lligat a cap disc i en què Ferrer reivindica precisament el directe. La meitat del repertori són temes propis i, l’altra meitat, cançons tradicionals, tonades de camp que s’han perdut. Els temes propis estan inspirats en el folklore i també en ranxeres, boleros i música llatinoamericana. Pel que fa als temes recollits de la tradició oral, Ferrer treu una capa a la tradició per anar més endins i els reinterpreta a partir de documents escrits sense gaire referents sonors. Anna Ferrer va iniciar la seva carrera en solitari el 2017, amb la publicació del seu primer disc, Tel·lúria, que ret homenatge a la seva Menorca natal. El 2019 treu Kronia, el seu segon treball, on eleva el folklorisme a una sonoritat més universal. I ara, amb els contrastos apresos, crea una experiència en directe des d'una nova maduresa vocal i conceptual.
  

Jardí Clos del Pastor


Casa i jardí que van ser donats per Antònia Bartomeu i Baró, de Reus, a l’escriptora Caterina Albert (Víctor Català) en reconeixement a la seva activitat literària. Des de 1975 el seu nebot Lluís Albert el tingué obert al públic com a Museu-Arxiu Víctor Català. 

L’edifici, declarat Bé Cultural d’Interès Local, és ara propietat de l’Ajuntament de l’Escala, i es troba en fase de rehabilitació, restauració i museïtzació. 

Inclou

  • Entrada per persona
  • Data: Dissabte 29 de juliol de 2023 a les 21 hores.
  • Lloc: Jardí Clos del Pastor
  • Despeses de gestió no incloses.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis i vine amb els amics o la família.
  • No s'admet canvis ni devolucions.
  • Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.
  • Únic dia dissabte 29 de juliol a les 21 h
  • Despeses de gestió no incloses.

Sobre Jardí Clos del Pastor


Casa i jardí que van ser donats per Antònia Bartomeu i Baró, de Reus, a l’escriptora Caterina Albert (Víctor Català) en reconeixement a la seva activitat literària. Des de 1975 el seu nebot Lluís Albert el tingué obert al públic com a Museu-Arxiu Víctor Català.  L’edifici, declarat Bé Cultural d’Interès Local, és ara propietat de l’Ajuntament de l’Escala, i es troba en fase de rehabilitació, restauració i museïtzació.  Actualment es pot visitar el jardí modernista en el marc de la ruta Víctor Català organitzada des del Museu de l’Escala.

 

Jardí Clos del Pastor
Passeig Lluís Albert, 11, 17130 L'escala, Girona
Veure fitxa Veure Web

Opinions de clients

Encara no hi ha opinions

Preguntes i respostes de clients

Enviar pregunta
Queden 100 caràcters

Gràcies per la teva pregunta
L'hem enviat al comerç.
Quan rebi resposta la publicarem en el lloc web i t'enviarem un correu electrònic de notificació.

18
 
15,30