Recupera el cabell trencadís, encrespat i apagat amb un diagnòstic personalitzat+tractament Scwarzkopf

Renovat
Renovat
Valor Descompte Estalvi
45,00 € 33% 15,05 €
29,95 € Comprar
Regala Girona

Regala Girona!

Podràs personalitzar el val i el preu no es veurà

Descripció

Et notàs el cabell castigat i sense vida després de l'estiu? 

Recupera el cabell trencadís, encrespat i apagat i saneja'l!! 

Ja ha arribat la solució; SALON SMART ANALYZER un revolucionari sistema per aconseguir conèixer amb exactitud la composició del teu cabell i aconseguir el tractament adient per a tu amb tota la garantia de Schwarzkopf i Renova't Perruquers!! 

SalonLab Smart Analyzer uneix, per primera vegada, l'experiència del perruquer amb dades aportades pel dispositiu analitzador per a proporcionar una consulta veritablement personalitzada.

Una innovació revolucionària: el primer dispositiu que permet al perruquer escanejar l'estructura interna del cabell a través d'una tecnologia d'infrarojos pròxims. L'App SalonLab guia al perruquer i al client a través del procés de consulta i anàlisis de la composició exacta del teu cabell, el resultat del diagnòstic indicarà quin és el millor tractament i productes pel teu cabell.

Posteriorment els professionals de Renova't, prepararan de forma personalitzada i única la composició del tractament per seguidament aplicar-ho en els teus cabells amb els productes professionals de SCHWARZKOPF. La tecnologia reparadora més avançada i potent de Schwarzkopf Professional localitza els danys interns i externs del cabell. Reconstrueix la superfície capil·lar i connecta els ponts interns per a retornar a la fibra capil·lar la seva qualitat natural.

El val inclou:

 • Consulta i anàlisi amb Lab Smart Analyzer
 • Tractament Schwarzkopt segons resultats (totalment únic i personalitzat)
 • Assecat a l'aire.
 • Consells per continuar el tractament a casa.

Preu Original; 45 €..................................Preu Queda't Girona; 29,95€

A Renova't posen al teu abast les últimes novetats i tendències en perruqueria i estètica. El seu equip de professionals amb experiència i ofici t'assessoren per treure el millor de tu.  La nova botiga més propera al centre de Girona, és sinònim d'innovació, actualitat, moda i confiança.

 

Condicions

 • Compra tants vals com necessitis.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Horari del comerç; de dimarts a divendres de 9 a 19 hores. Dissabte de 9 a 14 hores.
 • Reservar amb antelació al telèfon: 972.243 705.
 • Canvis o cancel·lacions amb 24 hores d'antelació. En cas de no avisar o no presentar-se, es donarà el servei com a realitzat.
 • Vàlid pels 3 centres Renova't de Girona.
 • Caducitat del val: 30 de març del 2021.

Adreça

c/ Josep Mª Gironella i Pou, 7, 17005 GIRONA