Tens estrès, insomni, angoixes? Un massatge craneo-sacral de 60 minuts t'ajudarà en la millora física i el teu estat d'ànim.

Renovat
Valor Descompte Estalvi
50,00 € 50% 25,00 €
25,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2021
1
28
0
0
0

Descripció

Tens estrès, insomni, mals de cap, angoixes? Sovint ens acostumem a un cert nivell de malestar i arriba un punt en què pensem que és 'normal' sentir-se així.

Doncs no, no és normal, i un massatge craneo-sacral et pot ajudar! Confia en els professionals de Renova't i incrementa el teu benestar físic i mental.

El massatge Craneo-sacral és una tècnica manual per ajudar a detectar i corregir els desequilibris del sistema crànio-sacral que poden ser causa de disfuncions intel·lectuals, motores o sensorials. És un massatge que comprèn el cap, la cara, el coll, l’escot i les espatlles.

El massatge craneo-sacral treballa sobre els teixits del cos aplicant diverses manipulacions científicament desenvolupades al llarg dels anys, que utilitzen els ossos del crani del coll, de les vèrtebres, de la base de la columna, les articulacions i el teixit bla com a via per avaluar, alliberar i equilibrar tot el sistema.

Està especialment indicat per a post-operatoris, migranyes, problemes articulars i estructurals, sinusitis, neuràlgies facials, ansietat, esgotament crònic, estrès, problemes d’oïda, vista o boca, seqüeles d’accidents, problemes emocionals, depressió i desequilibris psicosomàtics.

La sessió, que té una durada de 60 minuts;

  • Massatge a l'esquena i alliberació de la tensió corporal
  • Massatge cervical, facial i craneal on alliberarem els punts de tensió i corregirem els desequilibris que hi puguin haver.

A Renova't posen al teu abast les últimes novetats i tendències en perruqueria i estètica. El seu equip de professionals amb experiència i ofici t'assessoren per treure el millor de tu.  La nova botiga més propera al centre de Girona, és sinònim d'innovació, actualitat, moda i confiança.

Condicions

  • Compra tants vals com necessitis.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del comerç; de dimarts a divendres de 9 a 19 hores. Dissabte de 9 a 14 hores.
  • Reservar amb antelació al telèfon: 972.224.889.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan vagis a l'establiment.
  • En cas de confinament perimetral, s'allargarà el val els mateixos dies del confinament.
  • Vàlid només pel nou centre del Passeig d'Olot.
  • Caducitat del val: 30 de gener del 2021.

Adreça

c/ Passeig d'Olot, 28 baixos, 17006 GIRONA