Ritual Geotermal de 75 minuts; un massatge per l'ànima amb olis essencials, pedres calentes i aromateràpia a KUPU KUPU BEAUTY

Kupu-Kupu
Kupu-Kupu
Kupu-Kupu
Valor Descompte Estalvi
70,00 € 43% 30,10 €
39,90 € Comprar

Temps restant per comprar

2021
1
18
0
0
0

Descripció

Descobreix els beneficis de la teràpia geotermal amb aquest massatge amb pedres calentes de 75 minuts al centre Kupu Kupu Beauty.

L'agradable sensació de calor que inunda lentament tot el cos mitjançant l'aplicació de la teràpia geotermal et conduirà a un estat de relaxació i sensació de protecció, que combinada amb l'acció aromàtica dels olis essencials i la música, aconseguirà "aturar" la ment i portar-te a un profund estat de pau.

La calor de les pedres va relaxant la musculatura, de manera que fa possible actuar sobre els punts de màxima tensió.

Aquesta teràpia és un bon tractament per calmar l'estrés i la hiperactivitat del sistema nerviós, donant una pausa i permetent el retrobament amb el cos i els sentits.

La calor permet treballar a nivell més intern, connectant amb el subconscient i permetent la reconciliació amb el cos i els sentits. D'altra banda, les pedres faciliten la connexió amb la terra i l'arrelament. I l'augment de la temperatura provoca una lleugera sudoració que afavoreix l'eliminació de toxines. En acabar, es té la sensació d'haver descansat profundament.

Compra tots els vals que vulguis..per tu o per regalar! T'ho mereixes!

Condicions

  • Compra els vals que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprés.
  • Reserva la teva hora un cop comprat el val, per whatsapp o telèfon al 972 875 297 o 676 293 744.
  • Horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 18.30 h i dissabtes de 9.30 h a 13.30 h. També hores convingudes amb els clients.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació. En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
  • Caducitat: 30 de març del 2021.

Adreça

c/ de la Cellera, 11, 17411 VIDRERES