El secret d'unes mans joves; Urban Protect crema de mans CASMARA. Enviaments gratuïts a Girona!!

Cremademans
shanti
Valor Descompte Estalvi
21,95 € 28% 6,05 €
15,90 € Comprar
Regala Girona

Regala Girona!

Podràs personalitzar el val i el preu no es veurà

Descripció

Urban Protec, el secret d'unes mans joves!!

Ara més que mai, hem de cuidar de les nostres mans, els gels hidroalcohòlics i els sabons resequen la nostra pell.

Urban Protect, és una revolucionària fórmula antiedat i antipolució que repara i protegeix, millorant l'aparença dels signes de l'edat i prevenint el fotoenvelliment.

El seu efecte despigmentants unifica el to i evita l'aparició de les taques pròpies de l'edat, ajudant-te a detenir el pas del temps en la delicada zona de les mans.

Envàs de 50 ml.

UrbanProtect recovery, detecta de manera intel·ligent les zones més deteriorades i actua sobre elles reparant-les i aportant una elasticitat extraordinària, al mateix temps que reforça la barrera protectora de la pell de les mans, creant un escut enfront de l'efecte dels radicals lliures, la contaminació (Pol·lució, llum blava i agents químics) i el fotoenvelliment.

Pots passar a recollir el producte al centre de bellesa o també s'enviarà a un BOX proper al teu habitatge (només enviaments a Girona ciutat). En el cas d'enviament a fora de Girona ciutat, el negoci t'indicarà quina despesa d'enviament tindrà i com fer efectiu aquest cost.

Shanti és un nou espai de bellesa i benestar que ofereix unes teràpies sensorials i una gran varietat de tractaments de bellesa i exclusius rituals creats per satisfer les necessitats individuals dels clients. 

Condicions

  • Compra tants com necessitis. Regala benestar.
  • Un cop comprat el val, podràs passar a recollir al centre d'estètica o trucar per gestionar el teu enviament a un centre box més proper del teu habitatge.
  • Pots contactar amb l'estètica al telèfon; 972 299 091.
  • Horari del centre; de dilluns a divendres de 9,30 a 19,30 hores.
  • Enviaments mitjançant BOX a Girona.

Adreça

c/ Pla del Pla de Salt, 14, 17190 SALT www.shantibellesairelax.com