La força i potència contagiosa en el tribut a PINK FLOYD Live Experience al Teatre de Bescanó el 8 de novembre a les 18 hores

teatre_bescano
Teatrebescano
18,00 € Comprar

Temps restant

2020
11
8
17
0
0

Descripció

The Other Side és un grup de 8 músics, professionals de les arts visuals de Menorca, amb el cantant Shanti Gordi al davant, que l’any 2011 van decidir fer possiblement una de les millors bandes tribut a Pink Floyd del planeta i es van embarcar en un projecte molt pretensiós el qual durant aquests 8 anys, els ha portat a recórrer diverses vegades la península i part d’Europa.
 
Després de 'Horizon Tour 2017', The Other Side torna amb 'Coming Back to Life Tour 2019', una sobredosi de rock simfònic per seguir fascinant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d'aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena acurada amb una força i potència absolutament contagiosa.
 
L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb 'Coming Back to Life Tour 2019 'reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas mes importants de la península, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d'espectadors que ja han vist la seva espectacle.
 
The Other Side us ofereix una oportunitat de passar-vos a l' 'altre costat, així que no dubteu!

El val inclou:

  • SENSE DESPESES DE GESTIÓ.
  • Diumenge 8 de novembre a les 18 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

- En el moment de comprar les vostres entrades el programa informàtic reservarà dues butaques a cada costat, com a espai de seguretat. 

- No hi haurà servei de bar.

- L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

- És obligatori assistir amb mascareta.

- Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte, l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

- La sortida del públic, al final de l’actuació, es realitzarà de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones i seguint les indicacions del personal d’El Teatre.

- Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

- Al compra l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

- L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin seguides per l’espectador.

- Caldrà que us renteu les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis i vine amb amics i família.
  • Entrades definitives amb seient numerat.
  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
  • Únic dia: diumenge 8 de novembre a les 18 hores.
  • Lloc: Teatre de Bescanó.

Adreça

c/ Major, 29, 17162 Bescanó www.teatrebescano.cat


Ver Teatre Bescanó en un mapa más grande