Remodela la teva figura de forma natural amb un massatge amb canyes de bambú que estimula la circulació i regeneració.

bambuterapia
bambuterapia
bodhi_tree
Valor Descompte Estalvi
35,00 € 49% 17,05 €
17,95 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
8
16
0
0
0

Descripció

Experimenta els beneficis de la bambuteràpia al centre d'estètica Bodhi Tree, un massatge amb canyes de bambú de diferents diàmetres que estimula la circulació sanguínia i limfàtica, aconseguint una reducció del greix localitzat i afavoreix la regeneració dels teixits i la salut en general.

Les canyes de bambú s'adapten al contorn del teu cos, treballant els nòduls de greix d'una forma molt agradable. A més relaxa en profunditat gràcies a les essències i als moviments lents i profunds que es realitzen sobre la musculatura.

La sessió inclou a més, l'aplicació d'una crema corporal termo activa que actua sobre el teixit conjuntiu, millorant la irrigació i promovent la circulació venós-limfàtica. Permet l'alliberament dels àcids grassos i toxines acumulades en la zona tractada. L'objectiu és drenar els líquids, aconseguint que la pell s'allisi i guanyi en fermesa. El seu efecte calòric activa els intercanvis entre els teixits i afavoreix l'absorció dels principis actius, això li permet eliminar els nòduls cel·lulítics i desfer els cúmuls de greix. 

La sessió té una durada de 45 minuts.

Gràcies a aquesta oferta podràs triar entre:

  • 1 Sessió de Bambuteràpia + aplicació de crema termo activa per 17,95 € (35 € sense el descompte)
  • 3 Sessions de Bambuteràpia + 3 aplicacions de crema termo activa per 45 € (35 € sense el descompte)

T'encantarà!

Informació COVID-19: Bodhi Tree ha pres les mesures d'higiene i protecció necessàries per desenvolupar els seus serveis amb seguretat. Es recomana que porteu mascareta i guants de forma individual i personalitzada i es demana puntualitat per respectar les distàncies.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres.

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar. Regala benestar.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Horari del negoci de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 15,30 a 19,30 hores.
  • Reserva la teva hora un cop comprat el val al telèfon 600.973.429. En cas de no presentar-se es donarà el servei com a realitzat.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació.
  • Caducitat: 30 de novembre del 2020.

Adreça

c/ Emili Grahit, 17 baixos, 17003 Girona