Millora la teva salut i benestar general gràcies a la reflexologia podal més massatge de cames.

bodhi_tree
bodhi_tree
bodhi_tree
Valor Descompte Estalvi
45,00 € 67% 30,00 €
15,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
8
22
0
0
0

Descripció

Millora la teva salut i benestar general gràcies a la reflexologia podal i el massatge de camés al centre Bodhi Tree de Girona.

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex. Es tracta d'una teràpia que ens pot ajudar tant a prevenir diferents símptomes i malaties com a aconseguir un equilibri físic i mental.

És relaxant, alleuja l'estrès, activa la circulació sanguínia, afluixa les contractures, millora la qualitat de la son, activa el sistema immunològic, afavoreix mecanismes de depuració i eliminació de toxines i equilibra els diferents sistemes de mostreig cos.

El massatge de cames circulatori millora el retorn venós del cos i ajuda a la reducció d'edemes d'origen circulatori, cames inflades i cansades.

Els teus peus i cames t'ho agrairan i la teva salut encara més!

Informació COVID-19: Bodhi Tree ha pres les mesures d'higiene i protecció necessàries per desenvolupar els seus serveis amb seguretat. Es recomana que porteu mascareta i guants de forma individual i personalitzada i es demana puntualitat per respectar les distàncies.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar. Regala benestar.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Horari del negoci de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 15,30 a 19,30 hores.
  • Reserva la teva hora un cop comprat el val al telèfon 600.973.429. En cas de no presentar-se es donarà el servei com a realitzat.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació.
  • Caducitat: 30 de novembre del 2020.

Adreça

c/ Emili Grahit, 17 baixos, 17003 Girona