Descobreix a Pedraforca Parc Aventura i el seus circuits i tirolines per infants a partir de 3 anys

pedrafosca_parc_aventura
pedrafosca_parc_aventura
pedrafosca_parc_aventura
pedrafosca_parc_aventura
Valor Descompte Estalvi
14,00 € 15% 2,10 €
11,90 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
12
31
0
0
0

Descripció

Descobreix a Pedraforca Parc Aventura un munt de circuits i tirolines que transcorren per dalt els arbres. A només 1 hora i 45 minuts de Barcelona. Cal superar ponts mòbils, escales, tirolines, xarxes, cordes, túnels.. amb diferents dificultats per tal d’avançar en el circuits, tot això en els frondosos boscos al peu de la Serra d’Ensija i amb unes vistes privilegiades del Pedraforca.

Pedraforca Parc Aventura és una manera de gaudir de la natura en un ambient controlat i amb l'ajuda de monitors especialitzats.

Circuit Verd*: Un circuit per als més petits, amb els mateixos jocs i tirolines que els circuits dels grans però només a 1 metre d’alçada perquè els pares poden estar al seu costat. El preu inclou 2 voltes. Alçada màxima per infant 1,30 mt.

 (*) és obligatòria la presència d’un adult mentre els nens realitzen el circuit. L’adult no paga entrada.

Circuit Blaus: Dos circuits d’iniciació d'entre 2 i 3 metres d'alçada, aptes per a tota la familia, amb jocs, ponts i xarxes a parte de 2 tirolines que us ajudaran a escalfar motors. Alçada mínima per persona 1,20 mt. Dificultat Baixa.

Circuit Vermell: Després de comprovar que sentiu adrenalina al cos, en fer 2 circuits blaus, aquest circuit és pels més intrèpids, provareu la vostra destresa i agilitat. Podreu comprobar vosaltres mateixos el vostre nivell de gosadia, ja que a mig del circuit haureu de decidir si realitzar un joc fàcil o un de més complicat. Tot a la vostra decisió.!! A més posareu a prova els vostres nervis als TUBS penjats! Alçada entre 6 i 7 mts. Dificultat Mitjana.

Circuit Negre: La proba definitiva, la dificultat màxima i els arbres més alts. joc de patinets, estreps, tirolines seguides. Us atrevireu??. Més de 7 mts. Dificultat Alta.

Tria el teu val:

Opció Circuit Verd: Infant (de 3 a 7 anys): durada 60 minuts.

Preu Molina: 14.-€...........Preu Quedat Girona: 11,90-€.

Opció Circuits Blaus: Infants i adults (a partir de 7 anys): durada 60 minuts.

Preu Molina: 14.-€...........Preu Quedat Girona: 11,90.-€.

Opció Circuit Blau+ Vermell: Infants de més de 10 anys i/o 1,40 mt. alçada. Durada 2 hores.

Preu Molina: 24.-€...........Preu Quedat Girona: 19,90-€.

Opció Circuits Blaus+Vermell+Negre: Infants de més de 10 anys i/o 1,40 mt. alçada. Durada 2 h. i 45 m.

Preu Molina: 32.-€...........Preu Quedat Girona: 25,50-€.

Compra ja el teu val i passa un dia amb família o amics!!

Compra ja el teu val i gaudeix d'una aventura a la muntanya!
 
Altitud Extrem compta amb un equip tècnic d’una sòlida formació. Des dels inicis un dels nostres principals objectius ha estat augmentar el coneixement, el respecte i la protecció dels espais naturals de muntanya. La principal eina que hem utilitzat han estat les activitats de muntanya, aventura i natura i aquestes activitats s’han convertit en un fi en si mateixes, sense descuidar la nostra relació amb la conservació de l’entorn natural de muntanya. Durant aquest període hem adoptat l'estratègia de dissenyar activitats adaptades als diferents públics que conformen la societat, raó per la qual tenim un catàleg extraordinàriament ampli d’activitats. En l’actualitat hem participat en l’expansió dels parcs d’aventura en el nostre país, activitat que apropa l’aventura i la natura a un ampli públic.

Condicions

  • Compra tants com vulguis i vine amb la família i amics.
  • Obligatori fer les reserves per e-mail a info@parcaventura.com amb suficient antelació enviant el val amb el codi per e-mail.
  • Anul·lacions amb un mínim de 48 hores al telèfon; 616 554 039. De dilluns a dissabte de 9 a 18 h. i diumenge de 9 a 15 hores.
  • Ubicació: Carretera de Coll de la Trapa (Saldes) a Coll de Pradell (Vallcebre), km 4.
  • Reserves subjectes a disponibilitat del negoci.
  • Degut a la crisi del Covid-19 l’empresa prendrà les mesures de seguretat, distancia, ratios i higiene necessàries per desenvolupar les activitats amb seguretat.
  • El val és vàlid de l'1 de juny al 31 de desembre del 2020.

Adreça

Ctra. Coll de la Trapa a Coll de Pradell, km 4 , 08697 Saldes https://www.pedraforcaparcaventura.com