Gaudeix de la muntanya amb La Molina Parc Aventura i el seu circuit per infants a partir de 3 anys

parc_aventura
parc_aventura
parc_aventura
parc_aventura
Valor Descompte Estalvi
14,00 € 15% 2,10 €
11,90 € Comprar
Regala Girona

Regala Girona!

Podràs personalitzar el val i el preu no es veurà

Descripció

A La Molina trobaràs moltes activitats per passar un dia en família i omplir els pulmons d'aire pur i fresc!

Descobriu les activitats d’Aventura de La Cerdanya a La Molina Parc Aventura:  us ofereixen 4 circuits a dalt els arbres amb tirolines, xarxes, ponts tibetans, salts de Tarzan i molts més  jocs en alçada que us permetran gaudir d’aquest bosc vertical a tota la familia.

Circuit Verd*: Els més petits podran gaudir de les tirolines i els parc sobre els arbres de La Molina amb un circuit a la seva mida, amb els mateixos jocs i reptes que els circuits dels grans però a només 1,5mts d’altura, de manera que els pares podreu acompanyar, animar i tirar fotos als vostres petits herois.

 (*) és obligatòria la presència d’un adult mentre els nens realitzen el circuit. L’adult no paga entrada.

Circuit Blau: Comença l’aventura amb un circuit d’iniciació ideal per realitzar amb tota la família. Format per ponts, jocs i tirolines garanteix diversió per a tots i servirà per escalfar motors als més atrevits!. Alçada entre 2 i 3 mts. Dificultat Baixa.

Circuit Vermell: Continua el repte aventurer de la Cerdanya, amb el Circuit Vermell… més altura, més dificultat, més emoció!  Amb una sorpresa final que posarà a prova els nervis dels més valents. Alçada entre 3 i 6 mts. Dificultat mitjana.

Circuit Negre: El circuit final, amb jocs i tirolines espectaculars. Acaba l’aventura saltant per una tirolina de 300 mts. de llargada. Només apte per als visitants més agosarats de la Cerdanya. Més de 7 mts. Dificultat Alta.

Tria el teu val:

Opció Circuit Verd: Infants de 3 a 7 anys. Durada 60 minuts.

Preu Molina: 14.-€...........Preu Quedat Girona: 11,90-€.

Opció Circuit Blau: Infants i adults a partir de 7 anys i per tota la familia. Durada 45 minuts.

Preu Molina: 14.-€...........Preu Quedat Girona: 11,90.-€.

Opció Circuit Blau+ Vermell: Infants de més de 10 anys i/o 1,40 mt. alçada. Durada 1h 30 m.

Preu Molina: 24.-€...........Preu Quedat Girona: 19,90-€.

Opció Circuit Blau+Vermell+Negre: Infants de més de 10 anys i/o 1,40 mt. alçada. Durada 2 hores.

Preu Molina: 32.-€...........Preu Quedat Girona: 25,50-€.

Compra ja el teu val i passa un dia amb família o amics!!

Compra ja el teu val i gaudeix d'una aventura a la muntanya!
 
Altitud Extrem compta amb un equip tècnic d’una sòlida formació. Des dels inicis un dels nostres principals objectius ha estat augmentar el coneixement, el respecte i la protecció dels espais naturals de muntanya. La principal eina que hem utilitzat han estat les activitats de muntanya, aventura i natura i aquestes activitats s’han convertit en un fi en si mateixes, sense descuidar la nostra relació amb la conservació de l’entorn natural de muntanya. Durant aquest període hem adoptat l'estratègia de dissenyar activitats adaptades als diferents públics que conformen la societat, raó per la qual tenim un catàleg extraordinàriament ampli d’activitats. En l’actualitat hem participat en l’expansió dels parcs d’aventura en el nostre país, activitat que apropa l’aventura i la natura a un ampli públic.

Condicions

  • Compra tants com vulguis i vine amb la família i amics.
  • Obligatori fer les reserves per e-mail a info@parcaventura.com amb suficient antelació enviant el val amb el codi per e-mail.
  • Anul·lacions amb un mínim de 48 hores al telèfon; 616 554 039. De dilluns a dissabte de 9 a 18 h. i diumenge de 9 a 15 hores.
  • Ubicació: Estació d’esquí de La Molina. Al final del pàrquing 1 del Telecabina – Terrassa 4 -
  • Reserves subjectes a disponibilitat del negoci.
  • Degut a la crisi del Covid-19 l’empresa prendrà les mesures de seguretat, distancia, ratios i higiene necessàries per desenvolupar les activitats amb seguretat.
  • El val és vàlid de l'1 de juny al 31 de desembre del 2020.

Adreça

Est. d’esquí de La Molina. Final del pàrquing 1, 17537 La Molina https://lamolinaparcaventura.com