"L'amic Retrobat" l'obra de teatre adaptada de la novel·la de Fred Uhlman. Al Teatre de Bescanó el 4 d'abril a les 20.30h

teatre_de_bescano
Teatrebescano
14,00 € Comprar

Temps restant

2020
3
22
0
0
0

Descripció

L’amic retrobat de Fred Uhlman relata a través de la veu d’un home adult, Hans Schwarz, fill d’una família jueva, la pròpia història d’amistat de fa més de tres dècades amb Konradin Von Hohenfels, fill d’una família aristocràtica de Suàbia. Els nois es coneixen al Karl Alexander Gymnasium d’Stuttgart, l’escola més famosa de Württemberg, i inicien una intensa relació en què comparteixen i conflueixen coneixement, idees, preocupacions i també contradiccions. Inicialment l’amistat es configura al marge de l’enfrontament polític del país però, mica a mica, es veurà enterbolida pels convulsos esdeveniments i la pujada de tensió que es viu a Alemanya a partir de 1933 amb l’ascens del nazisme i l’antisemitisme.

Els dos nois no poden viure al marge de les circumstàncies externes que començaran a notar en les seves respectives famílies i que també s’inocularà en la seva amistat provocant la separació definitiva de les seves vides.

El dramaturg Josep Maria Miró ha adaptat aquesta coneguda novel·la de Fred Uhlman, amb clares referències autobiogràfiques de l’autor alemany resident a Anglaterra. En aquesta versió, el relat se centra en tres personatges: Hans adult, Hans jove i Konradin jove.

Autoria: Fred Uhlman

Direcció: Joan Arqué

DramatúrgiaJosep Maria Miró

Amb: Joan Amargós, Quim Àvila i Jordi Martínez

El val inclou:

  • SENSE DESPESES DE GESTIÓ.
  • Dissabte 4 de abril del 2020  a les 20.30 h
  • No s'admeten canvis ni devolucions.

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis i vine amb amics i família.
  • Entrades definitives amb seient numerat.
  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
  • Únic dia: dissabte 4 d'abril de 2020 a les 20.30h
  • Lloc: Teatre de Bescanó.

Adreça

c/ Major, 29, 17162 Bescanó www.teatrebescano.cat


Ver Teatre Bescanó en un mapa más grande