Troba el teu oasi de serenitat gràcies a les pedres volcàniques combinades amb el massatge ayurvèdic del Chakra Stone Massage

Kupu_kupu
Kupu-Kupu
Kupu-Kupu
Valor Descompte Estalvi
70,00 € 50% 35,10 €
34,90 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
6
25
0
0
0

Descripció

Chakra Stone Massage; Benestar per al cos, carícies per a l'ànima!!

Les pedres volcàniques són tresors de freqüències, colors i calors. Escalfats i aplicats en els punts concrets del cos; transmeten vibracions i dispensen energies que infonen serenitat i benestar.

Amb el Chakra Stone Massage, la força de les pedres es combina amb el del massatge ayurvèdic: una manualitat que s'expressa en moviments lents i envoltants que relaxen, eliminant les tensions del cos i de la ment, reduint l'ansietat i la depressió, pal·liant dolors musculars i articulars, millorant la circulació sanguínia, oxigenant i eliminant toxines amb un extraordinari efecte harmonitzador i reequilibrant.

En aquest Ritual de bellesa de 90 minuts de durada, ànima i cos deixen de ser entitats separades, per a confluir en instants magnífics en els quals només existeix el seu relax. Un moment sublim que trenca la rutina quotidiana, un tractament mil·lenari per a trobar avui un oasi de serenitat.

Tot el servei va acompanyat de la millor cosmètica saludable i intel·ligent amb la marca pròpia d'alta cosmètica. 

Un autèntic regal de benestar i bellesa per a cos i ment.

Compra tots els vals que vulguis..per tu o per regalar! T'ho mereixes!

Condicions

  • Compra els vals que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reserva la teva hora un cop comprat el val, per whattassp o telèfon al 972 875 297 o 676 293 744.
  • Horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 18.30 h i dissabtes de 9.30 h a 13.30 h. També hores convingudes amb els clients.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació. En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
  • Caducitat: 30 de setembre del 2020.

Adreça

c/ de la Cellera, 11, 17411 VIDRERES