Activa l'eliminació de toxines amb aquest ritual detox amb argila micronitzada i reflexologia podal a Quimiba

quimiba
quimiba
Valor Descompte Estalvi
70,00 € 60% 42,05 €
27,95 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
3
31
0
0
0

Descripció

Activa l'eliminació de toxines i remineralitza la teva pell amb aquest ritual detox amb argila micronitzada al centre Quimiba a la devesa de Girona.

La sessió inclou un embolcall detoxificant formulat a base d'argiles catalanes d'origen 100% naturals, sense tractaments químics. 

Argila micronitzada veig: amb efectes antiinflamatoris, regulador de l'excés de calor, purificant de la pell, indicat pel tractament de la "pell de taronja", varius i efectes de cames cansades, efectes que es veuen potenciats per el treball sobre el sistema nerviós de la reflexoteràpia.

Tot seguit podràs gaudir d'una reflexologia podal que t'ajudarà a aconseguir l'autoregulació de l'organisme per si mateix a través de l'estimulació dels punts reflexos del nostre cos, que estan ubicats a la planta del peu.

Les seves aplicacions són múltiples, tant a nivell orgànic com emocional: problemes digestius, restrenyiment, mala circulació, insomni, dolors d'esquena, ansietat, estrès, etc.

Cuida el teu cos i fes-te amb el teu val amb un descompte del 60% en exclusiva!!

Quimiba és una iniciativa que proposa un apropament seriós a les teràpies tradicionals. Quimiba va néixer a principis dels noranta i des de llavors ha ampliat la seva oferta professional amb massatges facials, reflexologia podal, massatge esportiu, terapèutic i sessions de massatge tailandès.

Condicions

  • Compra tants com necessitis. Regala salut i benestar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reserva un cop comprat el val per wattsap o per telèfon al 637.062.533.
  • Horari del negoci: de dilluns a divendres de 9:30h a 21h.
  • Per canvis o cancel·lacions avisar amb 12 hores d'antelació.
  • Caducitat del val: 30 de setembre del 2020.

Adreça

c/ Pau Casals, 19, baixos 3a (Centre Susi Gimeno)., 17001 Girona www.quimiba.com