Redueix centímetres i cel·lulitis de manera efectiva amb packs de 1 o 5 sessions de cavitació+pressoteràpia+crema específica.

bodhi_tree
bodhi_tree
Valor Descompte Estalvi
45,00 € 45% 20,05 €
24,95 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
2
28
0
0
0

Descripció

Redueix centímetres i cel·lulitis de manera segura, efectiva i no invasiva al centre de bellesa Bodhi Tree amb aquest pack de 5 sessions de cavitació + pressoteràpia + crema específica.

La cavitació és un mètode no invasiu i totalment indolor que actua sobre els dipòsits grassos localitzats, alliberant el greix del seu interior mitjançant la creació controlada de micro-bombolles de buit per efecte d'ones ultrasòniques modulades en múltiples freqüències. Aquest greix s'elimina posteriorment de manera natural a través del sistema limfàtic i l'orina. La cavitació millora notablement la circulació, elimina toxines, augmenta el to i l'elasticitat dels teixits i ajuda a regular el trànsit intestinal.

La pressoteràpia és un sistema que ajuda a la circulació sanguínia i limfàtica eliminant així la retenció de líquids i toxines de l'organisme i activant el metabolisme. Consisteix en un compressor d'aire connectat a unes botes que arriben fins a la cintura per les quals circula aire a diferents pressions. Aquesta pressió d'aire es transmet al llarg de tot el sistema limfàtic i aconsegueix estimular la circulació limfàtica, de manera que ajuda al teu organisme a transportar els greixos i les toxines fins als canals de rebuig de la forma més natural possible.

La sessió inclou a més l'aplicació d'una crema específica per fer encara més efectiu el tractament.

Tria la teva opció:

Opció A: 1 Sessió de cavitació + 1 Sessió pressoteràpia.

Preu Original: 45€..................Preu Quedat Girona: 24,95 €

Opció B: 5 Sessions de cavitació + 5 sessions de pressoteràpia

Preu Original: 210 €..................Preu Quedat Girona: 95 €

El preu per sessió combinada et surt per tan sols 19 €!!

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar. Regala benestar.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Horari del negoci de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 15,30 a 19,30 hores.
  • Reserva la teva hora un cop comprat el val al telèfon 600.973.429. En cas de no presentar-se es donarà el servei com a realitzat.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació.
  • Consultar amb el negoci per període de festius i vísperes de festius.
  • Caducitat: 31 de març del 2020.

Adreça

c/ Emili Grahit, 17 baixos, 17003 Girona