Arriba la revolució en la depilació làser; LXD làser LED. Comprova per tu mateixa els resultats!! 3 Sessions per només 30€!

bedebe
bedebe
bedebe
bedebe
Valor Descompte Estalvi
120,00 € 75% 90,00 €
30,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
2
24
0
0
0

Descripció

OFERTA EXCLUSIVA I PER TEMPS IL·LIMITAT PELS USUARIS DEL QUEDA'T GIRONA!! 

Si et molesta el borrissol, llegeix això perquè avui és el dia en què la teva vida canviarà. 

Bédebé ha incorporat en el seu centre una tecnologia per a l'eliminació del borrissol de forma definitiva i sense precedents: el làser led LXD.

Vols saber per què és tan especial?

LXD és l'última innovació tecnològica en eliminació gradual del borrissol, l'única realment eficaç i que aporta resultats duradors. El làser LXD, gràcies a la utilització de llum LED, ha aconseguit reduir la durada del tractament al mateix temps que augmenta la seva efectivitat minimitzant la molèstia sobre la pell. 

El làser LXD de LED és el que sempre has somiat;  

+Eficaç

+Ràpid

-Molest

La depilació làser, és realment eficaç?

La llum que emeten els equips de depilació làser augmenta la temperatura de les cèl·lules germinatives del fol·licle pilós, aconseguint que es degradin fins a la seva desaparició; però, per a arribar a tots els fol·licles pilosos, és necessari que la llum treballi amb diverses longituds d'ona. Què significa això? Que un equip amb una única longitud d'ona com són els convencionals, li oferirà uns resultats mediocres, ja que el borrissol que neix per sota o per sobre d'aquesta longitud d'ona, triga més a sortir i serà més fi, però tornarà a créixer.

L'equip LXD làser LED, treballa amb longituds d'ona àmplies i diferents, aportant resultats més efectius, perquè aconsegueix arribar a tots els fol·licles que hi ha sota la pell, tant superficials com profunds.

La depilació LXD làser LED fa mal?

Tenint en compte que la depilació làser convencional (Díode, Rubí, Alejandrita o Neodimi Yag) o la llum polsada, tenen el denominador comú de generar molta calor en la pell per a atacar a les cèl·lules germinatives, podria dir-se que sí, dol, i fins i tot pot produir lesions.

No obstant això, el làser LED, ha canviat els components que emetien la llum en els làsers convencionals (com s'ha fet amb les bombetes), la llum led, essent una llum freda, genera una enorme potència lumínica, la qual cosa elimina el borrissol, però sense produir cap mena de sobre escalfament en la pell, per la qual cosa és un sistema de depilació totalment indolor.

Quant temps es necessita en cada sessió? 

Amb l'arribada del làser LXD, s'aconsegueix reduir el temps del tractament, no sols per haver eliminat la molèstia, sinó també per la increïble potència lumínica que és capaç d'aportar la llum LED. Aquesta enorme quantitat de potència que es genera fa que el diàmetre d'aplicació sigui molt més ampli, arribant a poder fer unes cames en tan sols 30 minuts.

Quins resultats es pot obtenir d'un tractament de depilació LXD? 

Si el que vols són resultats permanents en l'eliminació del borrissol, una pell llisa i perfecta i oblidar-te per sempre dels pèls, foliculitis, el teu tractament ideal és el làser LXD. 

El làser Led és apte per a totes les pells?

Sí, perquè l'equip LXD, et permet seleccionar el fototip de pell del client al qual se li realitzarà el tractament, només has d'evitar exposar-te al sol 72 hores abans i 72 hores després del tractament.

Deixa de perdre el temps amb sessions i sessions de tractament interminables que mai t'aporten els resultats que cerques!

Vols provar-ho i constatar per tu mateixa la revolució en depilació?

Reserva ara la teva cita per a ser una de les primeres a gaudir dels seus increïbles avantatges.

Desfés-te d'una vegada per sempre del borrissol que no vols!

Tria el teu val:

Opció A: A triar entre:

3 Sessions d'aixelles

3 Sessions d'engonals

3 Sessions de qualsevol zona facial per dona.

Preu Original: 120€.................Preu Quedat Girona: 30€

La sessió et sortirà per tan sols 10€!!

Opció B: 3 Sessions d'engonals + 3 Sessions d'aixelles per dona

Preu Original: 240€.................Preu Quedat Girona: 49€

La sessió et sortirà per tan sols 16,33€!!

Compra ja el teu val, el futur de la depilació està a les teves mans!

El centre d'estètica i perruqueria BéDEbé amb un ambient familiar i d'estil modern ofereix els millors serveis pels clients per tal de poder satisfer les seves necessitats tant actuals com futures. Gràcies a l'experiència, empatia i carisma del seu equip, us podran oferir un servei d'excel·lència.

Condicions

  • Compra els que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès i esmentar que has comprat el val del Queda't Girona.
  • Reserva cita prèvia un cop comprat el teu val al telèfon:972 216 303.
  • Horari de la botiga; de dimarts a divendres de 9 a 18 hores i dissabte de 8,30 a 14,30 hores.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació. En cas de no avisar es donarà el servei com a realitzat.
  • Caducitat: 30 d'abril del 2020.

Adreça

c/ de l'esport, 13, GIRONA