Peeling químic efecte lífting Jessner; el nou aliat amb la lluita contra les taques i l'acne al centre Bagira

BAGIRA
bagira centre bellessa girona
Valor Descompte Estalvi
65,00 € 54% 35,05 €
29,95 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
1
25
0
0
0

Descripció

L'acne comuna o acne vulgaris és una de les patologies més comunes que generalment sofreixen els éssers humans durant els períodes de la pubertat i l'adolescència!

Bagira t'ofereix la solució al problema de l'acne amb el peeling Jessner, un dels peelings químics més utilitzats, que va ser ideat pel dermatòleg alemany-americà Dr. Max Jessner, qui va barrejar àcid làctic, àcid salicílic i resorcinol amb una base d'etanol.

El peeling de Jessner, és molt efectiu i consisteix a utilitzar una barreja de diverses substàncies químiques per a aconseguir l'exfoliació de les capes més externes de la pell i l'eliminació d'imperfeccions i impureses. Aquest tractament no solament erradica l'acne sinó que es desfà dels elements que mantenen obstruïts els porus i també redueix la seva grandària, estimula la renovació de les cèl·lules presents en la pell i elimina taques, arrugues i cicatrius menors.

Es recomana també per pigues, pigmentació postpart, seborrea, hiperqueratosis, cicatrius i per l'envelliment de la pell.

Com funciona el Peeling Jessner?

El nombre de vegades que s'ha de fer el tractament dependrà de l'estat de la pell de cada pacient en el moment de fer-se l'aplicació. Les fases en les quals es desencadena l'aplicació de la solució de Jessner són les següents:

Enrogiment de la pell per una inflamació (eritema) discret

Eritema de to vermell-brillant

Fins i petits puntejats blanquinosos

“Frosting” blanc pàl·lid que succeeix de manera lenta i resulta en una descamació de la pell que dura entre 7 i 8 dies.

El peeling Jessner tendeix a produir canvis en la pell molt semblants als que s'obtenen per l'ús de la tretinoïna (vitamina A acidifica, receptada per a tractament de l'acne vulgaris perquè estimula i accelera la renovació de les cèl·lules de la pell), i resulta molt beneficiós quan s'utilitza en pacients que són intolerants a l'àcid retinoic.

Consulta amb el negoci per possibles contraindicacions.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Centre de bellesa Bagira, és una estètica i perruqueria on gaudiràs de la màxima garantia i professionalitat. La seva experiència i coneixements adquirits en el sector de la perruqueria, imatge i bellesa els permeten comprendre la importància de cuidar l'aspecte físic. Amb les últimes tendències i tècniques aconsegueixen talls actuals i clàssics, però sempre amb una rigorosa qualitat.

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu.
  • Imprescindible portar el val imprés.
  • Horari del comerç: de Dilluns a Divendres de 9,30 a 19,30 hores.
  • Reservar amb antelació per telèfon: 872.980.669 o 698.560.864.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • En cas de no avisar i no presentar-se a la cita, es donarà com realitzat el servei.
  • Consultar amb el negoci per possibles contraindicacions.
  • Caducitat del val: 31 de maig del 2020.

Adreça

Castello de la plana nº 3, 17005 Girona