Vitalitat, lluminositat i joventut en el teu rostre amb la Carboxiteràpia CO2 sense punxades! Tria entre 1 o 5 Sessions!

bagira
bagira centre bellessa girona
Valor Descompte Estalvi
50,00 € 50% 25,00 €
25,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
5
31
0
0
0

Descripció

Ara podràs gaudir de la Carboxiteràpia CO2 sense punxades!

El pas del temps, els efectes del sol i molts altres factors són els responsables de treure al nostre rostre l'esplendor que es mereix. L'aparició dels primers signes de l'edat com la desigualtat de to, arrugues o ulleres fan que el nostre rostre sembli cansat.

És molt important una bona cura facial amb productes específics, però no sempre donen el resultat que necessites, per això els experts de Bagira, t'ofereix l'efectivitat que cerques, la carboxiterapia facial és el tractament més indicat per a eliminar les marques de fatiga, arrugues i ulleres.

Amb la Carboxiteràpia CO2 de Aravia, aconseguiràs millorar considerablement la circulació, reafirmar i unificar el to de la teva pell, recuperar l'esplendor i la lluminositat natural i que es vegi més jove. 

És un mètode que funciona amb 3 fases;

1a Fase); Aplicació de gel que conté CO2 i que penetra ràpidament en la pell, lliurant molècules d'hidrocarburs a les capes més profundes de la pell. 

2a. Fase) Aplicació d'activador de gel de carboxi. El gel activador s'absorbeix en la pell i allibera l'oxígen que conté el gel de CO2.

3a. Fase) Aplicació d'una mascareta intensiva. El producte activa les funcions protectores de la pell, accelera la regeneració cel·lular. Té un efecte curatiu i bactericida, millorant l'estat general de la pell. 

S'aconsella un cop per setmana durant 10 setmanes per aconseguir els resultats desitjats.

El val inclou:

  • Opció A: 1 Sessió de Carboxiteràpia CO2 sense agulles.

Preu Original: 50€..........................Preu Quedat: 25€

  • Opció B: 5 Sessions de Carboxiteràpia CO2 sense agulles.

Preu Original: 250€........................Preu Quedat: 85€

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Centre de bellesa Bagira, és una estètica i perruqueria on gaudiràs de la màxima garantia i professionalitat. La seva experiència i coneixements adquirits en el sector de la perruqueria, imatge i bellesa els permeten comprendre la importància de cuidar l'aspecte físic. Amb les últimes tendències i tècniques aconsegueixen talls actuals i clàssics, però sempre amb una rigorosa qualitat.

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu.
  • Imprescindible portar el val imprés.
  • Horari del comerç: De Dilluns a Divendres de 9,30 a 19,30 hores.
  • Reservar amb antelació per telèfon: 872.980.669 o 698.560.864.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • En cas de no avisar i no presentar-se a la cita, es donarà com realitzat el servei.
  • Caducitat del val: 30 de setembre del 2020.

Adreça

Castello de la plana nº 3, 17005 Girona