Una veritable sessió de bellesa per les teves mans a DERMAESTÈTICA al centre de Girona. Hidratació amb parafina.

hidratacio_mans
dermaestetica
dermaestetica
Valor Descompte Estalvi
20,00 € 50% 10,00 €
10,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
1
31
0
0
0

Descripció

OFERTA EXCLUSIVA PELS USUARIS DEL QUEDAT GIRONA!!

El centre DERMAESTÈTICA et porta un tractament hidratant específic per a mans de 30 minuts de durada, que et sorprendrà per la seva efectivitat: mai no hauràs sentit la teva pell tan extremadament suau!

El tractament de parafina aporta una nutrició i hidratació profundes, ideal per a pells amb problemes de deshidratació, sequedat, falta d'elasticitat, pell esquerdada, d'escamada, etc.

El tractament comença amb l'aplicació d'una crema hidratant intensiva mitjançant un massatge, que alhora activarà la circulació i oxigenació de la pell. A continuació s'aplica la parafina.

La parafina és un producte amb aspecte de cera suau que s'utilitza per formar una pel·lícula protectora i hidratant sobre les mans. Després de l'aplicació, s'embolcalla la zona per incrementar la seva acció nutritiva i hidratant.

Un cop retirat l'embolcall, la pell queda amb una suavitat que mai havies tingut, a més de les ungles molt brillants. I el millor és que la sensació es manté durant dies, semblant que t'acabes de fer el tractament només hores abans.

El tractament acaba amb l'aplicació d'una crema hidratant final més lleugera aplicada de nou mitjançant un massatge.

Molt aconsellat per reduir les crivelles de la pell que surten a l'hivern i per a persones amb dolor a les articulacions.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra els vals que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reservar un cop has comprat el teu val al telèfon: 872.211.635 o 656.685.877.
  • Horari del centre: dilluns de 9,45 a 3 dimarts a divendres de 9,45 a 18 h i dissabtes amb cita prèvia.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació. En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
  • Caducitat: 31 de gener del 2019.

Adreça

c/ Pujada de les Pedreres, 8, 17004 GIRONA