Elimina la cel·lulitis amb 3 sessions a triar; cavitació, criolipòlisis, mesoteràpia virtual, pressoteràpia o massatge manual

estetica_merce
Estetica Terapia merce
Estetica Terapia merce
Valor Descompte Estalvi
150,00 € 54% 81,00 €
69,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
12
31
0
0
0

Descripció

Aconsegueix una pell ferma, tonificada i sense cel·lulitis amb aquest pack de 3 sessions d'aparatologia (cavitació, criolipòlisis, mesoteràpia virtual o pressoteràpia) o massatge limfàtic manual. 

La sessió de 45 a 60 minuts et surt per tan sols 23€!

La cavitació és un mètode no invasiu i totalment indolor que actua sobre els dipòsits grassos localitzats, alliberant el greix del seu interior mitjançant la creació controlada de micro-bombolles de buit per efecte d'ones ultrasòniques modulades en múltiples freqüències. Aquest greix s'elimina posteriorment de manera natural a través del sistema limfàtic i l'orina. A més d'eliminar els dipòsits de greix localitzat, la cavitació millora notablement la circulació, elimina toxines, augmenta el to i l'elasticitat dels teixits i ajuda a regular el trànsit intestinal.

La Criolipòlisis és un procediment no invasiu que administra fred de forma controlada per reduir els adiposits i greix localitzat, de manera suau i efectiva, obtinguen resultats visibles i naturals en les àrees a tractar.

S'utilitza una tecnologia de fred avançada que elimina les cèl·lules grasses de forma selectiva, sense agulles, ni incisions, ni necessitat d'anestèsia o medicaments pel dolor, ni tampoc de recuperació. L'explosió del fred fa que les cèl·lules grasses comencin el seu procés natural d'eliminació, el qual resulta en una reducció gradual de la capa grassa. Les cèl·lules de la capa grassa s'eliminen suaument a través del metabolisme,  de la mateixa manera que fent dieta. 

La mesoteràpia virtual ofereix tots els beneficis de la mesoteràpia convencional prescindint d'agulles i sense produir dolor. La tecnologia de la mesoteràpia virtual està basada en l'electrodifusió per ones electromagnètiques que durant uns segons altera les membranes cel·lulars, de forma que els principis actius penetren directament a les cèl·lules. D'aquesta manera és possible aplicar els principis actius concentrats a la capa cutània i profunditat correcta. És un tractament que serveis per: la cel·lulitis, reductor, reafirmant, envelliment o estries.

La pressoteràpia és un sistema que ajuda a la circulació sanguínia i limfàtica, eliminant així la retenció de líquids i toxines del metabolisme. Consisteix en un compressor d'aire connectat a uns accessoris (botes, faixí abdominal i braços) pels quals circula l'aire a diverses pressions. Aquesta pressió d'aire es transmet al llarg de tot el sistema limfàtic i aconsegueix estimular la circulació limfàtica, de manera que ajuda al teu organisme a transportar els greixos i les toxines fins als canals de rebuig de la forma més natural possible.

El massatge limfàtic manual, actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines. El drenatge limfàtic estimula la circulació afavorint la sortida de líquids amb toxines, disminueix la inflamació, dolor i símptomes de la mala circulació. Indicat per llocs localitzats amb inflamació com poden ser les cames i braços.

La fisioterapeuta del centre farà una valoració i exploració inicial per un tractament personalitzat i adient a les necessitats de cada persona. 

El val inclou:

  • Pack de 3 sessions d'aparatologia (cavitació, criolipòlisis, mesoteràpia virtual, pressoteràpia) o massatge drenant manual.
  • Duració: 45 minuts aproximadament.
  • Compra tots els que vulguis per tu o per regalar.

Estètica i teràpies Mercè està format per un equip de professionals formades per solucionar els teus problemes. Perquè creiem que cada persona és un món, a  Estètica i teràpies Mercè podràs gaudir de tot tipus de tractaments i serveis  adients per a cada un, amb una primera visita gratuïta de diagnòstic.Tots els productes que utilitzen en cabina són d'una alta qualitat i les millors marques; Germaine de Capuccini, Aqvimia, Secretos de Agua, etc. 

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu i per regalar.
  • Reservar cita prèvia i pots triar dos comerços.
  • C/ Davallada s/n -17142- Verges. Telèfon: 972.78.02.06 -619.90.53.35
  • C/ Espolla, núm. 4 -17751 - St. Climent Sescebes. Telèfon: 661.17.98.10.
  • Caducitat: 31 de juliol del 2020.

Adreça

c/ Espolla, 4, 17751 Sant Climent Sescebes www.esteticaiterapiesmerce.com/