Millora la teva carrera professional amb un títol oficial d'anglés. Maxwell Academy et prepara pels exàmens oficials FCE i CAE

maxwell
maxwell
Valor Descompte Estalvi
40,00 € 50% 20,00 €
20,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
5
31
0
0
0

Descripció

EXCLUSIVA PELS USUARIS DEL QUEDA'T GIRONA!!
 
Si busques un curs d'anglès que et permeti accedir a una titulació oficial d'anglès, també et preparem per als exàmens de certificació de Cambridge.
 
El First Certificate (FCE) és un curs preparatori especialment indicat per a estudiants que tinguin el nivell B2 i que vulguin certificar-lo per Cambridge. El Certificat in Advanced English  (CAE) és un curs preparatori per a estudiants que tinguin el nivell C1 i que vulguin certificar-lo per Cambridge.
 
Les classes t'ajudaran a adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per a obtenir el certificat. Durant el curs es realitzen mock exams per a avaluar el teu progrés.
 
Matrícula: oberta a tot el curs. S'ha de realitzar una prova de nivell i entrevista amb un professor abans d'incorporar-se a un curs per a determinar el nivell adequat. La prova és totalment gratuïta.
 
El val inclou:
 
  • Matrícula pels cursos de preparació oficial pels exàmens oficials FCE o CAE.

Preu Original: 40€......................Preu Quedat: 20€

 
Maxwell Academy, som una acadèmia jove, cosa que ens fa més conscients que mai de la situació actual, social i econòmicament parlant; és per això que oferim preus assequibles dins de la professionalitat, buscant l’excel·lència en tots els àmbits, lingüística, docent i humana. El nostre propòsit és crear un ambient on aprendre anglès passi de ser ”l’assignatura interessant” i mai més una “l’assignatura pendent”. La nostra proposta farà que any rere any tinguem la curiositat per saber-ne més.

Condicions

  • Compra màxima 1 val per persona.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Un cop comprat el val, contactar amb Maxwell Academy per concretar cita al telèfon: 872 989 655.
  • Horari del centre: de dilluns a dijous d'11,30 a 13,30 i de 16 a 20,30 hores.
  • Cada matícula és per un curs de preparació FCE o CAE.
  • Caducitat: 31 de maig del 2020.

Adreça

c/ Joan Baptiste La Salle, 6, 17002 GIRONA https://maxwellacademy.cat