Concerts en directe d'Andreu Motis & Joan Chamorro + Alessio Arena al Fòrum Romà d'Empúries. Diumenge 11 d'agost a les 22h.

andrea_motis
alessio_arena
empuries
empuries
Valor Descompte Estalvi
27,00 € 31% 8,25 €
18,75 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
8
11
21
0
0

Descripció

ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO 

La jove trompetista i cantant Andrea Motis porta sorprenent el públic des del 2012. Aquesta jove artista, que també toca el saxo i la trompeta, canta amb una personalitat que no es veia en anys. El seu mentor Joan Chamorro, veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andrés JazzBand, la big band més jove d'Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre altres instruments) és molt brillant i dilatada. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bec Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder … L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant. En el concert en el Fòrum Ròma d'Empúries estaran molt ben acompanyats per Ignasi Terraza al piano, Josep Traver a les guitarres i Esteve Pi a la bateria.

Ficha Artística

Andrea Motis, veu y trompeta

Joan Chamorro, contrabaix y saxo

Ignasi Terraza, piano

Josep Traver, guitarres

Esteve Pi, bateria

ALESSIO ARENA

Amb ‘Atacama’, Alessio Arena – cantascrittore napolità establert a Barcelona – recorre els paisatges inèdits d'un nou cancioner mediterrani, incloent l'experiència d'un llarg recorregut pel desert xilè i les músiques que brollen. Entre els eixos culturals de Xile, Catalunya i Nàpols (ciutat-món per excel·lència), Alessio ens porta a una travessia emocional entre la cançó i els sons del món més viscerals. ‘Atacama’ compta amb col·laboracions de Clara Peya (Catalunya), Manuel García (Txile), Marta Gómez (Colòmbia), entre altres. La música de Alessio Arena es troba entre la cançó d'art i la world music més visceral. De colpidora veu delicada, el jove chansonnier de l'històric Rione Sanità desplega en la seva obra els paisatges invisibles d'un inèdit cancioner mediterrani.

Fitxa Artística:

Alessio Arena, veu i guitarra

Marta Roma, cello, trompeta i veu

Rocco Papia, guitarra, bouzouki i charango

Victor Martínez, bateria i percussions

El val inclou:

 • 1 Entrada per adult o infant major de 4 anys*
 • Data: Diumenge 11 d'agost del 2019 a les 22 hores.
 • Lloc: Fòrum d'Empúries.
 • Despeses de gestió incloses
 • Pàrquing gratuït en l'interior del recinte amb places limitades.

Accés gratuït pels infants menors de 4 anys.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.

Més informació a http://concertsempuries.com/es/

Accés al recinte:

1. En el cas dels vehicles que puguin utilitzar l’aparcament interior (amb un nombre de places limitades), l’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).

2. En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.

3. Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina)

EMPÚRIES – Concerts al Fòrum Romà – 2019


Empúries és una de les zones de major interès cultural de Catalunya amb un paratge natural privilegiat. Un espai especialment escollit i amb una llarga tradició en concerts i música en directe, on entorn, art i música fan possible nits màgiques d’estiu. Un dels escenaris més privilegiats de la nostra història, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. Un jaciment excepcional on conviuen les restes d’una ciutat grega amb les d’una ciutat romana.


 

Condicions

 • Compra tants vals com vulguis i vine amb els amics o la família.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Bescanviar el val amb antelació a les taquilles del concert on us donaran l'entrada definitiva amb el número de seient.
 • No s'admet canvis ni devolucions.
 • Les portes del concert s'obriran a les 21 hores. Es prega que s'accedeixi al recinte a partir de les 21 hores.
 • Accés gratuït pels infants menors de 4 anys. El concert és amb seïents numerats.
 • Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.
 • Pàrquing gratuït en l'interior del recinte amb places limitades.
 • Únic dia diumenge 11 d'agost a les 22 hores.
 • Despeses de gestió incloses.
 • 1. En el cas dels vehicles que puguin utilitzar l’aparcament interior (amb un nombre de places limitades), l’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).
 • 2. En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.
 • 3. Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina)

Adreça

c/ Puig i Cadalfach, s/n, L'Escala concertsempuries.com/es