Concerts en directe dels Catarres+ SUU al Fòrum Romà d'Empúries. Dissabte 10 d'agost a les 22h.

EMPURIES
EMPURIES
empuries
empuries
Valor Descompte Estalvi
24,00 € 31% 7,50 €
16,50 € Comprar
2019
7
11
0
0
0

No arribes a temps! S'han exhaurit els vals que teniem a la venda.

Descripció

Els Catarres

L'actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva en les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d'èxit dels grups catalans. Han estat la primera banda en actiu que oferint un concert en solitari plena les 4600 localitats del Sant Jordi Club i la primera esgotar 7000 entrades, omplint set sales de Barcelona en tan sols dues setmanes quan va acomiadar el seu anterior gira. Han estat guardonats amb un disc d'or per les seves vendes discogràfiques i les seves gires han estat internacionals. Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic. Arriben al Fòrum Romà d'Empúries per a presentar el seu disc “Tots els meus principis”.

Fitxa Artística:

Èric Vergés, voz principal y guitarra
Roser Cruells, bajo y coros
Joan Riera, guitarra, acordeón, banjo y coros
David Rossell, guitarra
Pep Terricabres, batería
Jorge Pastor, trombón
Gregori Hollis, trompeta

 

SUU

La Suu és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades. Després de triomfar en les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d'Instagram, on ja acumula més de 53.700 seguidors, per petició popular arriba la seva esperadísimo primer disc, “Natural” (Halley Records, 2018). L'èxit reeixit a través dels seus canals s'explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició, virtuts que li han portat a publicar un disc sense filtres on estils com el pop, el reggae, el ska, el calypso o la rumba es barregen amb una força i ??amb una personalitat inimitables. Actuarà en el Fòrum Romà d'Empúries obrint la nit del dia 10 d'agost. Serà un plaer descobrir-la.

El val inclou:
 • 1 Entrada per adult o infant major de 4 anys*
 • Data: Dissabte 10 d'agost del 2019 a les 22 hores.
 • Lloc: Fòrum d'Empúries.
 • Despeses de gestió incloses
 • Pàrquing gratuït en l'interior del recinte amb places limitades.

Accés gratuït pels infants menors de 4 anys i que no ocupen seient.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.

Més informació a http://concertsempuries.com/es/

Accés al recinte:

1. En el cas dels vehicles que puguin utilitzar l’aparcament interior (amb un nombre de places limitades), l’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).

2. En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.

3. Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina)

EMPÚRIES – Concerts al Fòrum Romà – 2019


Empúries és una de les zones de major interès cultural de Catalunya amb un paratge natural privilegiat. Un espai especialment escollit i amb una llarga tradició en concerts i música en directe, on entorn, art i música fan possible nits màgiques d’estiu. Un dels escenaris més privilegiats de la nostra història, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. Un jaciment excepcional on conviuen les restes d’una ciutat grega amb les d’una ciutat romana.

EMPÚRIES – Concerts al Fòrum Romà, és el nom propi amb el que es consolida la proposta musical d’estiu a les Ruïnes d’Empúries. Des de l’any 2014 TEM productions, amb la col·laboració del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, ha organitzat un total de 25 concerts que han pogut gaudir més de 20.000 persones. Enguany i després de la bona resposta per part del públic en les passades edicions, es presenta la programació de 2019.


 

Condicions

 • Compra tants vals com vulguis i vine amb els amics o la família.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Bescanviar el val amb antelació a les taquilles del concert.
 • No s'admet canvis ni devolucions.
 • Les portes del concert s'obriran a les 21 hores. Es prega que s'accedeixi al recinte a partir de les 21 hores.
 • Accés gratuït pels infants menors de 4 anys. El concert és dempeus.
 • Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.
 • Pàrquing gratuït en l'interior del recinte amb places limitades.
 • Únic dia dissabte 10 d'agost a les 22 hores.
 • Despeses de gestió incloses.
 • 1. En el cas dels vehicles que puguin utilitzar l’aparcament interior (amb un nombre de places limitades), l’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).
 • 2. En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.
 • 3. Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina)

Adreça

c/ Puig i Cadalfach, s/n, L'Escala concertsempuries.com/es