SYMMED: Reafirma, remodela i redueix el greix corporal amb diatèrmia amb radiofreqüència+mesoteràpia virtual a Sibella

sibella
sibella
Valor Descompte Estalvi
120,00 € 42% 50,00 €
70,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
6
13
0
0
0

Descripció

Desfes-te de la cel·lulitis d'una vegada per totes!!

Els professionals del centre estètic avançat Sibella i el tractament exclusiu SYMMED seran els teus millor aliats per eliminar la antiestètica cel·lulitis.

Symmed, és un innovador mètode que combina la tecnologia medico-estètica més avançada i eficaç (diatèrmia per radiofreqüència i mesoteràpia virtual HPC), diferents protocols de tractament caracteritzats per manipulacions i mobilitzacions específiques, i una línia de cosmètica dissenyada especialment per a potenciar el rejoveniment de la pell, amb resultats visibles des de la primera sessió.

Symmed activarà les cèl·lules responsables de moure els àcids grassos i estimularà la producció de col·lagen. És una tecnologia indicada principalment per a reafirmar la pell, tractar la cel·lulitis de zones com a cuixes, glutis i fins i tot els braços i remodelar la figura. També actua com a relaxant muscular, gràcies a l'acció sedant en les terminacions nervioses aconseguint així disminuir la tensió de la zona a tractar el que ajuda a potenciar els resultats. Tornaràs a sentir-te ideal.

Amb la diatèrmia per radiofreqüència es provoca la reactivació dels processos metabòlics, es genera una vasodilatació intensa, augmenta la circulació sanguínia i reactiva els mecanismes cel·lulars alterats responsables dels diferents problemes estètics.

Incorpora tractaments específics amb cremes funcionals especialment indicades per la mesoteràpia virtual  segons les necessitats de la clienta: remodelant, anticel·lulític, reafirmant, postpart i relaxant muscular.

És un tractament 100% complet i efectiu i indolor. Per un resultat òptim, es recomanen mínim 6 sessions en funció de cada tractament.

Els efectes visibles des de la primera sessió són;

 • Lipolític: facilita i augmenta la degradació dels greixos del teixit adipós, gràcies a l'acció d'enzims lipolítics que redueixen els adipòcits i augmenten el metabolisme dels greixos.  
 • Anticel·lulític; gràcies a l'acció profunda que exerceix sobre els teixits i a la seva capacitat per a reactivar els processos metabòlics naturals.
 • Remodelant i reafirmant;  produeix la contracció, estimulació i recuperació de l'estructura de les fibres de col·lagen.
 • Drenant; ja que estimula els sistemes de microcirculació sanguínia i limfàtica.

Es pot triar entre:

OPCIÓ A:

 • 1 Sessió del tractament mèdic estètic SYMMED.

Preu Original: 120€................................Preu Queda't Girona: 70 €

OPCIÓ B:

 • 2 Sessions del tractament mèdic estètic SYMMED.

Preu Original: 240 €................................Preu Queda't Girona: 120 €

@sibellagirona

   @sibellagirona

Condicions

 • Compra màxima 1 val per persona. Màxim es podrà triar 1 servei dels 3 per persona. Regala tants vals com vulguis.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Horari de l'establiment: Dilluns a Divendres de 12 a 21 hores.
 • Reservar cita amb suficient temps per evitar problemes de disponibilitat.
 • Per anul·lar una cita programada s'haurà d'avisar amb 48 hores d'antelació, en cas contrari el servei es donarà per realitzat.
 • Consultar amb el comerç l'horari per període de vacances i dates especials.
 • Caducitat: 31 de juliol del 2019.

Adreça

c/ El Talleret de Salt, 10, La Massana, 17190 Salt www.sibellaestetica.com