Tria l'espectacle que vulguis a la V Edició del Teatre Amateur 2019. Entrades 2x1. Aprofita-ho!!

team2019
adossats
Espaï La Pineda
5,00 € Comprar

Temps restant

2019
5
11
17
0
0

Descripció

Europa

Data: dissabte, 30 de març del 2019 a les 20 hores.

COMPANYIA: Cràdula Teatre i Cor Preludi 

Qui pot fugir de la guerra?  Europa és la terra promesa, la salvació, el benestar, l’educació. Volen  creuar  el Mediterrani i no saben nedar. Han comprat un viatge car i dur, no és un creuer pel Mediterrani. Alguns arribaran a port, d’altres perdran el viatge a mig camí. Però qui són? Cap a on van? Europa els pot acollir? Què fem? A on els portem? Tenim respostes? Cràdula Teatre i Cor Preludi cantaran per la PAU, “El progrés sense igualtat no és llibertat, és guerra”.

Mentiders

Data: dissabte, 6 d'abril del 2019 a les 20 hores i diumenge 7 d'abril del 2019 a les 18 hores.

COMPANYIA: Els Rovellats de Cartellà LS ROVELLATS DE CARTELLÀ

Donar una mala notícia no és fàcil, i menys encara si és la nit de Nadal. Mentiders és la història de dos policies que han de comunicar una tràgica notícia a un matrimoni de vellets. Però ells no saben ben bé com enfocar-ho i parlen i van parlant... però mentre ho fan es crea un embolic cada vegada més difícil de descabdellar, de manera que els pobres agents es converteixen en mentiders. Sense ser-ho, sense pretendre-ho, es creen situacions surrealistes i plenes de malentesos fins que al final... al final resulta ser una comèdia de situació embolicada d’humor absurd.

Un dia qualsevol

Data: dissabte 13 d'abril a les 20 hores.

COMPANYIA: Increixendo (Sant Gregori)

La protagonista ha deixat de fumar i de beure i ha decidit també deixar de viure un dia qualsevol. Vol enregistrar el vídeo del seu suïcidi per acomiadar-se del seu exmarit. Però una sèrie de situacions inoportunes i inquietants, d’una tendresa esfereïdora i enervant alhora, li desbaraten el pla i no la deixen descansar en pau. S’està tornant boja? Acabarà bé tot plegat, o sigui, malament, com vol la protagonista?

Una sàtira burlesca, divertida, colpidora, lúcida i emotiva que ens parla de les dones d’avui i de les seves circumstàncies. Una farsa també sobre la incomunicació que tenalla una societat que malviu alienada entre enginys electrònics pensats, ai las! per comunicar-se.

Amb aquesta obra els autors fan, en clau d’humor, una mirada tendra i pietosa a la solitud, l’eterna i fidel companya dels mortals.

Oceans

Data: dissabte 27 d'abril a les 20 hores.

COMPANYIA: El Mirall Grup de Teatre (Blanes) 

OCEANS és una festa, una foguera de vanitats, com diria Milan Kundera. Un ball de màscares en el qual els personatges pretenen ser algú que no són. I que, quan cau la màscara, es destapa el buit, la solitud, el desig i la ràbia més enllà de les convencions socials. És aleshores que els personatges es mostren tal com són: brutals i alhora vulnerables, tendres, i al mateix temps, inquietants. OCEANS és una celebració salvatge en la qual aparença i realitat conformen la paradoxa de l’època en què vivim: l’era dels likes. I mentrestant, el planeta es transforma, el gel polar es fon i de mica en mica tornem a l´origen: tornem a ser aigua, a ser oceà.

M' esperaràs? 

Data: dissabte, 4 de maig del 2019 a les 20 hores.

COMPANYIA: Taller de teatre (Figueres) 

Dos amics queden per sopar. D’una banda, en Rubén, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. De l’altra, en Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, acompanyat per la seva dona, i la germana d’aquesta, la Pilar. Volen que la Pilar conegui en Rubén, ja que tots dos tenen en comú que les seves parelles els han deixat… Encara no s’han pogut asseure a taula que comencen els girs insospitats i els embolics entre tots quatre, amors creuats, infidelitats no confessades… Tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides que engresquen l’espectador.

Vimbodí vs Praga

Data: dissabte 11 de maig a les 21 hores.

COMPANYIA: Alba Nova (Bescanó) 

Vimbodí vs Praga és la història de dos grups que es disputen el guardó principal en el concurs d’engalanar els carrers del seu barri. Es parla de molts temes relacionats amb la societat i la relació que poden tenir unes persones amb altres.

Una comèdia amb alguna pinzellada dramàtica que parla de l’amistat, de la rivalitat, de la vida i del treball en equip

El val inclou:

 • 2 Entrades per un espectacle a triar de la V Edició del Teatre Amateur 2019.
 • Data; segons espectacle.
 • Hora; segons espectacle.
 • Lloc: Espaï La Pineda, carretera de l'Argelaguet, s/n -Sant Gregori-
 • No s'admeten ni devolucions ni canvis.

Condicions

 • Compra tants vals com vulguis i vine amb amics i família. Cada val és per dues persones.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Dates i horaris: segons espectacle.
 • Lloc: Espaï la Pineda, carretera de l'Argelaguet, s/n -Sant Gregori-
 • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
 • SENSE DESPESES DE GESTIÓ.

Adreça

Carrretera de la Argelaguet, s/n, , 17150 Sant Gregori