Abonaments de 3, 6 i 12 sessions de Icoone: aparatologia avançada per acabar amb la cel·lulitis i remodelar el contorn a Girona

1
newdern
newderm
newderm
Valor Descompte Estalvi
90,00 € 46% 41,00 €
49,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
6
30
22
59
0

Descripció

El centre d'estètica New Derm et porta una aparatologia única a Girona per acabar amb la cel·lulitis i remodelar la figura d'una forma altament efectiva, no invasiva i sense efectes secundaris. I a més amb un 52% de descompte en el teu abonament de 6 sessions!

La tecnologia Icoone modela el contorn mitjançant l'aplicació d'un massatge subdèrmic controlat amb un intens efecte drenant, que contribueix a l'eliminació de greixos i toxines i l'oxigenació dels teixits. El tractament aconsegueix modelar la silueta, contrarestant d'una manera eficaç i duradora la formació i efectes de la cel·lulitis, així com les acumulacions de greix a malucs, ventre, cuixes, glutis, braços, etc. Té a més un efecte tonificant de la pell, que recupera la fermesa perduda a causa de la falta d'oxigenació que provoca la cel·lulitis i la retenció de líquids.

Icoone està indicat per a la disminució de la cel·lulitis, reducció de volum, modelat del contorn, cúmuls de greix localitzats i resistents a la dieta i altres tractaments, retenció de líquids i flaccidesa.

Posa't el teu cos a punt amb un 46% de descompte! Cada sessió té una durada de 40 minuts. Els primers 20 minuts s'apliquen sobre tot el cos per activar la circulació i els sistemes naturals de drenatge. Els altres 20 minuts d'apliquen de forma localitzada sobre la zona o zones que es vulgui reduir: abdomen, braços, malucs, etc.

Fes-te ja amb el teus abonaments:

Pack A: 3 Sessions de Icoone de 20 minuts cadascuna + 3 sessions de pressoteràpia de 45 minuts (o electroestimulació).

Preu Original: 90 €..........................Preu Queda't Girona: 49 €

Pack B: 6 Sessions de Icoone de 20 minuts cadascuna + 6 sessions de pressoteràpia de 45 minuts (o electroestimulació).

Preu Original: 180 €..........................Preu Queda't Girona: 69 €

Pack C: 12 Sessions de Icoone de 20 minuts cadascuna + 12 sessions de pressoteràpia de 45 minuts (o electroestimulació).

Preu Original: 360 €..........................Preu Queda't Girona: 119 €

El massatge subdèrmic s'aplica sobre una malla que recobreix el teu cos i que et facilitaran al mateix centre.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

New Derm és un equipat centre d'estètica i bronzejat que t'ofereix tot tipus de tractaments. Està dirigit per un equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector.

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del negoci; de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.
  • Reservar cita prèvia un cop comprat el val. Telèfon: 972.228.007.
  • En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació.
  • Caducitat del val; 30 de juny del 2019.

Adreça

C/ Carles Rahola, 17, 17003 GIRONA