Tractament redensificador de la pell i reactivador de col·lagen: CYCLONE PREMIUM LIFT AURA.

scandinavia
por2
logo
Valor Descompte Estalvi
60,00 € 52% 31,00 €
29,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
2
28
0
0
0

Descripció

"La llum intel·ligent": Cyclone Premium Lift: AURA.

És un nou i revolucionari sistema de rejoveniment facial basat en la generació de calor intradèrmica, que produeix un escalfament de l’aigua intercel·lular produint una reacció de les fibres de col·lagen i elastina. Es tracta d’un tractament mèdic estètic que puja la temperatura de l’epidermis 3 o 4 graus per sobre de la mateixa temperatura corporal. És un tractament molt agradable i totalment natural per l’organisme i sense contraindicacions. Destaca pel seu efecte tensor.

Aconseguim una millora de la quantitat i qualitat de les fibres de col·lagen i elastina, que són les que sostenen i donen densitat a la nostra pell.
El col·lagen de la pell és l’encarregat d’unir les cèl·lules i els fibroblasts (responsables de mantenir la salut de la pell i sanar les ferides entre altres coses). La seva fragmentació, que no significa altra cosa que el simple fet que el col·lagen es trenca, provoca que aquesta unió perdi força. Com menys unides estiguin les cèl·lules i els fibroblasts, menys estabilitat tindrà la pell. De la  mateixa manera, com menys col·lagen es produeixi més cèl·lules estaran inestables estructuralment, pel que es produeix un envelliment prematur.

La destrucció de l’estructura de la pell (col·lagen i elastina) es deu, en gran mesura, a una alimentació poc saludable. Les molècules de glucosa (sucre) presents en aquest tipus d’alimentació, generen una proteïna que el cos no pot destruir, és rígida i trenca les fibres de col·lagen i elastina. Malauradament aquestes fibres trencades són irreversibles. D’aquí la importància d’evitar aquest fenomen anomenat glicació, mitjançant una alimentació saludable i mitjançant tècniques que generin nou col·lagen i elastina.

Especialment indicat per a la flacciditat de l’oval de la cara, del coll, arrugues fines i parpelles caigudes.

Resultats visibles i altament efectius des de la primera sessió i sense efectes secundaris.

Indicat per a pacients que desitgin millorar l’aspecte de la pell dotant-la de major fermesa, brillantor i elasticitat, aportant una major densitat al teixit i redefinint tot el rostre.

Resultats efectius;

* Per a la flacciditat facial.
* Excés de pell al coll.
* Elevació de la zona malar (pòmuls).
* Retracció de ptosis de la parpella superior.
* Millorar la zona periocular.

La sessió facial és de 60 minuts.

El protocol (varia segons cada pacient) és de 6 sessions amb un interval de quinze dies entre sessió i sessió.

Scandinavia és un espai exclusiu de benestar i relaxació per recuperar la vitalitat. Ofereixen els últims avanços en tecnologia estètica, serveis paramèdics i altres tractaments que promouen la salut, redueixen el pas del temps, milloren les emocions i el benestar.

Condicions

  • Vàlid un val per persona. Regala a les teves amigues.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 20 hores i dissabte de 10 a 14 hores.
  • Reserva cita prèvia després de la compra del val. Telèfon: 972.427.286.
  • Consultar amb el centre per dies festius i períodes de vacances.
  • Caducitat del val: 31 de marc del 2019.

Adreça

c/ Francesc Ciurana, 22, entresòl 1a., 17002 GIRONA www.scandinaviagirona.com