Soul, blues, jazz i fins i tot el folk més americà de la veu i el talent més actual: Paula Valls al Teatre de Bescanó.

paulavalls
teatre_bescano_
Teatrebescano
9,00 € Comprar

Temps restant

2019
3
10
17
0
0

Descripció

 Els qui van descobrir a la catalana Paula Valls gràcies a la seva EP Black And White (RGB, 16) van tenir ja clar que hi havia talent i classe en cançons com Years.

Ara, dos anys més tard, l'artista ens demostra que no ha deixat de créixer des d'aquells dies. El seu últim disc, I AM (Satélite K, 18), manté els senyals d'identitat d'aquells primers temes, encara que ampliant el seu ventall estilístic i despullant-se en unes lletres molt personals i sinceres. Valls canta sobre moments tristos, sí, però també sobre l'esperança i el futur, en peces en anglès o en català com Monsters, About Someone, Days -amb la veu convidada del novaiorquès Jonah Smith-, Cançó de bressol o Que tinguem sort (un duet amb ella mateixa, amb nou anys). Totes elles formen part d'un disc en el qual Paula Valls explora estils com el soul, el blues, el jazz i fins i tot el folk més americà. Escoltant-les resulta francament senzill entendre per què, en 2016, va compartir protagonisme en La Marató de TV3 al costat del mateix Ramon Mirabet (junts van interpretar No et rendeixis, adaptació al català de Don't Give Up, que van cantar originalment Peter Gabriel i Kate Bush); o el que l’acompanyin músics del nivell de David Soler, Oriol Roca, Miquel Sospedra o Daniel Ferrer.

Un talent en ple desenvolupament i una expressivitat que, amb tota seguretat, encantarà al públic que assisteixi a la seva actuació dins del Black Music Festival el 10 de març en el Teatre de Bescanó. Serà un veritable plaer poder comptar amb unes de les artistes joves amb més talent del nostre territori.

El val inclou:

  • Entrada amb seient numerat.
  • SENSE DESPESES DE GESTIÓ.
  • Diumenge 10 de març del 2019 a les 18 hores.
  • No s'admeten canvis ni devolucions.

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis i vine amb amics i família.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
  • Únic dia: diumenge 10 de març del 2019 a les 18 hores.
  • Lloc: Teatre de Bescanó.

Adreça

c/ Major, 29, 17162 Bescanó www.teatrebescano.cat


Ver Teatre Bescanó en un mapa más grande