Tractament reductor combinat a DERMAESTÈTICA: embolcall d'algues+massatge circulatori amb productes Germaine de Capuccini

dermaestetica
dermaestetica
dermaestetica
Valor Descompte Estalvi
60,00 € 50% 30,00 €
30,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
3
25
23
0
0

Descripció

OFERTA EXCLUSIVA PELS USUARIS DEL QUEDA'T GIRONA!!

Elimina líquids i toxines i activa el teu sistema limfàtic amb aquest tractament corporal de 90 minuts amb embolcall d'algues i massatge drenant amb productes Germaine de Capuccini en el centre DERMAESTÈTICA a Girona.

L'embolcall d'algues termoactives reabsorbeix els nòduls de greix localitzat i revitalitza els teixits, ajudant a l'alliberament de la retenció dels líquids.

A més del seu efecte reductor, el tractament reafirma els teixits i assegura una remineralització interna gràcies als oligoelements i minerals naturalment presents a les algues.

Després d'1 hora de tractament, es realitza el massatge corporal drenant, que estimula el sistema circulatori i limfàtic, responsable d'eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari. El seu efecte es deixa notar sobre la pell perquè activa la microcirculació. A més fa front a la cel·lulitis evitant la retenció de líquids.

La sessió té una durada d' 1 hora  i 30 minuts aproximadament:

  • Embolcall d'algues reductores, drenants i depuratives, riques en oligoelements.
  • Massatge circulatori.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra els vals que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reservar un cop has comprat el teu val al telèfon: 872.211.635 ó 656.685.877.
  • Horari del centre: dilluns de 9,45 a 3 dimarts a divendres de 9,45 a 18 h i dissabtes amb cita prèvia.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació. En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
  • Caducitat: 31 de març del 2019.

Adreça

c/ Pujada de les Pedreres, 8, 17004 GIRONA