Aprendre a controlar les emocions dels més petits! Taller "Creixent amb emocions" per infants de 3 a 6 anys a Girona

maria_sanchez
logo
Valor Descompte Estalvi
18,00 € 33% 6,00 €
12,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
1
20
0
0
0

Descripció

Cada Emoció és important!

L’objectiu de l’activitat és crear un espai on el nen pugui aprendre de les seves emocions i sensacions i pugui desenvolupar-se emocionalment, treballant sobre les pors, les angoixes, el dol, la ràbia, la gelosia, la timidesa, la impotència,  la concentració, la fantasia, la creativitat, la il·lusió, i amb diverses tècniques com la musicoteràpia,  l’art-teràpia, la teatralització, el riure-teràpia, la cromo-teràpia i el control de la respiració. Mitjançant els jocs, treballs manuals, teatre, música, jocs cooperatius, massatges, olors, contes, etc..

I per què hem d’educar les emocions? 

La Intel·ligència Emocional ens permet prendre consciència de les nostres emocions i dels demès, així com poder regular-les. Tot això succeeix guiat pel nostre cervell emocional (el sistema límbic), que durant la infància genera els determinants del nostre comportament emocional i social.

En els primers anys el cervell infantil comença a establir connexions molt ràpidament (el 90% del creixement del cervell humà es produeix durant els 5 primers anys). Les experiències del nen amb els seus pares determinen les connexions que més tard guiaran la seva forma d’afrontar les relacions, administrar la seva ira, tenir motivació i curiositat,…

S’ ha demostrat empíricament que la intel·ligència emocional es relaciona amb una disminució de l’ansietat, l’ estrès, els comportaments de risc,…junt amb una major tolerància a la frustració, benestar i felicitat.

Existeix també una relació demostrada entre la salut emocional i la física, observant-ne un augment de les defenses davant la vivència d’emocions positives. A més a més s’han trobat diverses malalties de caràcter psicosomàtic: asma, úlceres gàstriques, tics, contractures, hipertensió,….

Quan ajudem als nostres fills a enfrontar-se  a les emocions, s’estableixen connexions entre el cervell superior i els impulsos primitius de por, ira i angoixa del cervell inferior, i això permetrà que d’adults siguin capaços de reaccionar correctament a l’estrès. I com a pares, tindrem la satisfacció de saber que els estem ajudant, alhora que estem descobrint-los i fent-nos millors adults.

Els infants experimentaran un munt de sensacions i valors per poder evolucionar amb totes les eines que necessiten en el món actual.

Aquest taller es realitza des de fa anys a escoles, centres terapèutics i també en adults.

El taller té una durada de 60 minuts.

Grups reduïts de nens i nenes d’Infantil fins a 2n de primària per donar una millor atenció personalitzada.

Condicions

  • Compra tants vals que vulguis.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • La durada del taller és de 60 minuts.
  • Dates i Horaris: dilluns i/o divendres de 17 a 18 hores. Grups reduïts mínim 2 i màxim 6.
  • Reserva un cop comprat el val al telèfon: 972.242.616.
  • Grups reduïs de nens i nenes d'infantil fins a 20n. de primaria.
  • Els pares o mares poden quedar-se en el taller.
  • El negoci es reserva el dret d'organitzar els grups.
  • Caducitat: 30 de gener del 2019.

Adreça

Ctra Santa Eugenia, 110, 17006 Girona