Minimitza els efectes dels tractaments mèdics amb un pack d'estètica oncològica personalitzada

2
1
iolanda_riba
estetica_iolanda_riba
Valor Descompte Estalvi
119,00 € 42% 50,00 €
69,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
12
31
0
0
0

Descripció

Cuida't i et veuràs bé per lluitar amb forces contra el càncer!

L'estètica Iolanda Riba especialitzat amb estètica oncològica, i conscient que, els resultats científics demostren,  que un malalt de càncer pot augmentar la seva autoestima i millorar el seu estat anímic, gràcies a veure's bé d'aspecte i pot ajudar-lo a donar-li forces per afrontar i superar la malaltia, ha dissenyat aquest nou servei. 

L'estètica oncològica ofereix diversos serveis que es divideixen en tres fases; la primera consisteix a preparar la pell per a una cirurgia o en els tractaments de radi i quimioteràpia, la segona es realitza durant tot el procés oncològic per ajudar a mantenir la pell i la tercera s'aplica una vegada el pacient ha acabat amb el tractament.

Quan una persona requereix els serveis d'estètica oncològica es fa un diagnòstic personalitzat per adaptar-se a les seves necessitats.

El tractament corporal aconseguirà una renovació de la pell a la vegada que es gaudeix d'un benestar que equilibra els efectes del tractament oncològic i el tractament facial es recupera a tots nivells les carències de la pell a causa del tractament oncològic; regeneració , elasticitat, lluminositat i confort.

El val inclou:

  • Ritual: diagnòstic personalitzat
  • Tractament corporal amb exfoliació amb regeneració
  • Massatge sensorial, circulatori i sedant.
  • Tractament facial fet segons les necessitats del pacient.

Compra el teu val i demana ja hora! 

A l'Estètica Iolanda Riba volen que et cuidis i que et sentis maca. És per això que els seus professionals s'esforcen dia a dia per mantenir els estàndards de qualitat en tot aspecte. Trobareu una atenció personalitzada amb tracte professional i humà i posant al vostre abast l'última innovació en cosmètica i dermocosmètica de les grans firmes de bellesa. Disposem de cinc cabines d´estètica, 1 cabina de spa i massatges, 1 cabina per facials, 1 per fotodepilació, 1 per espai del peu i 1 per les mans juntament amb un gran espai de cosmètica i al costat un ampli aparcament gratuït.

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del centre: dilluns tancat. De dimarts a divendres de 10 a 20 h. i dissabte de 9 a 13 hores.
  • Reservar amb antelació i esmentar que has comprat el val del Quedat Girona al telèfon 972 420 658.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Caducitat del val: 31 de desembre del 2018.

Adreça

c/ Verneda, 21, 17160 Anglés www.esteticaiolandariba.com