Concert per la Pau interpretat pel Duo Uselli-Jané en el Festival de Guitarra de Girona al Teatre La Gorga, Palamós.

por
logo
Valor Descompte Estalvi
12,00 € 50% 6,00 €
6,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
9
15
20
30
0

Descripció

El Duo Uselli-Jané neix a l'Alguer a l'agost de l'any 2017 quan els dos músics, Mauro Uselli i Dani Jané, reben l'encàrrec de l'Ajuntament de l'Alguer per realitzar el "Concert per la Pau". Aquest concert es va realitzar amb la finalitat de retre homenatge a les víctimes de l'atemptat terrorista de Barcelona del 17 d'agost del 2017.

L'Alguer i Barcelona són dues ciutats agermanades, unides per la història, la llengua i la tradició. Així doncs, l'Ajuntament de l'Alguer, amb el suport de la fundació META, va promoure aquest concert amb la voluntat de ser el testimoni directe dels algueresos que creuen en la pau, la tolerància i l'obertura al món.

A partir d'aquest moment, Mauro Uselli (Alguer-Sardenya) i Dani Jané (Barcelona-Catalunya) comencen a treballar per crear un repertori amb el qual es proposen arribar directament al cor de la gent. Aquest es crea partint de les peces que els dos músics coneixen amb profunditat i amb les quals s'identifiquen amb la seva pròpia personalitat. La bona sintonia entre ells aviat es deixa notar i aconsegueixen una unió musical forta i plena de sensibilitat.

Aquestes interpretacions, tant per flauta com per guitarra, abracen diferents èpoques de la història de la música clàssica: Bach, Telemann, Biber, Antonio Lauro, Abel Fleury, Piazzolla, Jorje Cardoso, Toti Soler i també algunes composicions pròpies de Dani Jané.

En la segona part, el dos músics s'uneixen per interpretar arranjaments propis de música tradicional catalana, algueresa i també composicions de destacats autors de música sud-americana. En aquesta part, la improvisació pren un paper important i els intèrprets duen al límit l'expressivitat musical aconseguint una connexió especial i dinàmica que desperta les emocions del públic.

https://danijaneguitarra.wordpress.com/

https://www.circuitomusica.it/maurouselli

Programa: Lauro, Cardoso, Fleury, Biber, Jané, Piazzola, Bach, Tradicionals catalanes, etc.

El val inclou:
 • Entrada per persona.
 • Compra mínima un val
 • Concert Dissabte 15 de setembre a les 20,30 hores.
 • Lloc: Teatre Auditori La Gorga; Palamós.
 
XV Festival de Guitarra Girona - Costa Brava

Presentem una nova edició d'un festival únic a les comarques gironines, on la protagonista és la música feta exclusivament per a l’instrument més popular i versàtil del món: la guitarra. 

Enguany arribem ja a la quinzena edició, més consolidats que mai, i amb la fórmula original d'obrir i tancar el festival a Girona ciutat, estirant la programació fins al setembre. 

Presentem, com sempre, una programació eclèctica, dominada per la música clàssica de tots els temps, de la renaixentista a la contemporània, amb dosis de rock, jazz, flamenc i música popular d'arreu. No deixem de banda cap estil on la guitarra és protagonista. 

Condicions

 • Compra tots els que vulguis per tu i per regalar.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Bescanviar en els taulells 1 hora d'antelació.
 • Data: Dissabte 15 de setembre a les 20,30 hores.
 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • No s'admeten canvis ni devolucions.
 • Lloc: Teatre Auditori La Gorga; Palamós.

Adreça

C. Ave Maria 3, 2n pis, 17230 Palamós www.festivalguitarragirona.es