"Sis cordes en el segle XX"...Qualitat interpretativa d’altíssim nivell amb Flavio Nati en el Festival de Guitarra de Girona.

por
logo
Valor Descompte Estalvi
12,00 € 50% 6,00 €
6,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
8
14
21
0
0

Descripció

Flavio Nati és un jove guitarrista apreciat per la seva "maduresa i qualitat interpretativa d’altíssim nivell". Els seus concerts han estat descrits com una "Autèntica experiència pels diferents estils musicals magistralment interpretats"(Diaro de Àvila). Graduat amb les màximes qualificacions i honors al Conservatori "Santa Cecília" a Roma amb Arturo Tallini al setembre de 2012, Flavio Nati va començar a estudiar guitarra clàssica a l'edat de 8 anys amb Maurizio Greco. Va obtenir un Màster amb honors al Conservatori de Maastricht (Països Baixos) amb l'orientació de Carlo Marchione. Ha participat en classes magistrals amb artistes de renom internacionals, com Giuliano Balestra, Adriano de la Sal, Paolo Pegoraro, Judicaël Perroy, Zoran Dukic. A més, va ser acceptat diverses vegades en la prestigiosa Accademia Chigiana (Siena, Itàlia), on va assistir el curs d'Oscar Ghiglia i va rebre una beca i un esment honorific. En 2016 va obtenir el Màster en Interpretació de Música Contemporània amb honors al Conservatori de Roma.

Ha donat concerts en moltes ciutats italianes i europees, com Maastricht, Rust (Àustria), El Barraco (Àvila), Brac (Croàcia), Florència, Venècia, Roma, Pistoia, Bolonya. A més, el 2017 va actuar en una sèrie de concerts a Tòquio, sempre amb gran èxit de crítica i públic. Ha estat convidat a emissions de TV i ràdio, com la prestigiosa Ràdio4 d'Amsterdam i Cremona1 TV. En els últims anys ha estat guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals, com ara "Tokyo International Guitar Competition "," Fernando Sor "," Alirio Diaz "," Enrico Mercatali "," Città di Gargnano "," Città di Mottola "," Claxica "," Giulio Rospigliosi "," José Tomàs - Vila de Petrer ".
El Comitè Científic de la prestigiosa Conferència de Guitarra de Alessandria "Michele Pittaluga" li va atorgar la Guitarra Daurada com "Jove Promesa"de l'any 2016.
Des 2017 és professor de guitarra per a cursos pre-académics al "Giovan Battista Martini "de Bolonya i el Conservatori "Antonio Buzzolla"de Adria.

Programa: Alexandre TANSMAN Pièce en Forme de Passacaille / Antonio JOSÉ Sonata para Guitarra: Allegro moderato – Minuetto - Pavana Triste: Lento - Final: Allegro con brio / Manuel Maria PONCE Preludios n. 1, 8, 11 / Benjamin BRITTEN Nocturnal, after John Dowland op. 70 (1963) / Musingly – Very agitated – Restless – Uneasy – March-like – Dreaming – Gently Rocking – Passacaglia – Slow and Quiet.

El val inclou:

  • Entrada per persona.
  • Compra mínima un val.
  • Concert Dimarts 14 d'agost a les 21h. 
  • Lloc: Església de Fanals, Platja d’Aro.

XV Festival de Guitarra Girona - Costa Brava

Presentem una nova edició d'un festival únic a les comarques gironines, on la protagonista és la música feta exclusivament per a l’instrument més popular i versàtil del món: la guitarra. 

Enguany arribem ja a la quinzena edició, més consolidats que mai, i amb la fórmula original d'obrir i tancar el festival a Girona ciutat, estirant la programació fins al setembre. 

Presentem, com sempre, una programació eclèctica, dominada per la música clàssica de tots els temps, de la renaixentista a la contemporània, amb dosis de rock, jazz, flamenc i música popular d'arreu. No deixem de banda cap estil on la guitarra és protagonista. 

Condicions

  • Compra tots els que vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Concert Dimarts 14 d'agost a les 21h. Lloc: Església de Fanals, Platja d’Aro.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • No s'abonarà cap val que no s'hagi consumit.

Adreça

Av. Fenals, 5, 17250 Platja d'Aro www.festivalguitarragirona.es