Construcció d'ungles de gel a Estètica Vintage Nature: unes boniques ungles, còmodes i duradores durant més de 30 dies.

pòr
por2
por3
por4
por5
logo
Valor Descompte Estalvi
30,00 € 50% 15,00 €
15,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
7
12
0
0
0

Descripció

Les ungles boniques i perfectes potencien la teva bellesa! 

Les ungles són una part molt important dins el llenguatge corporal de la dona, per això han de ser tractades d’una manera molt especial i natural per ajudar-te a definir millor la teva personalitat. 

Estètica Vintage Nature t'ofereix la més avançada tècnica en disseny d'ungles amb els millors productes, perquè el teu look sigui el més actual i sensual. La sessió té una durada d'1 hora i 30 minuts i inclou la formació d'unes ungles de gel amb productes d'alta qualitat.

El gel constructor emprat protegeix l'ungla natural sense alterar-la. El resultat és natural, durador i el més important, respectuós amb les teves ungles.

Les ungles de gel, t’ajuden a cuidar les ungles dèbils, delicades o mossegades, protegint l'ungla natural i alhora lluint unes ungles molt més llargues, atractives i femenines amb el disseny que més t’agradi durant 30 dies.

Tots els gels UV, es fabriquen en la Unió Europea, dels quals el 90% procedeix d'Alemanya. No oferim gels xinesos. Tots els nostres gels compleixen la Normativa de Productes Cosmètics Europea i estan inscrits en el Registre Europeu de Productes Cosmètics.

El disseny d’ungles o NailArt és considerat l’evolució de la manicura dins del món de la moda, triomfant a grans ciutats com París, Tokyo, New York i per fi arriba a Girona!

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Estètica Vintage Nature està localitzat en el centre de Girona. El seu equip de professionals qualificats, ofereix una àmplia oferta de serveis i tractaments amb productes naturals; depilacions, extensions de pestanyes i tractaments facials i corporals.

Condicions

  • Compra màxim 1 val de cada opció per persona. Compra per regalar els que vulguis amb la condició de màxim 1 val de cada opció per persona.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del negoci: de dilluns a dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.
  • Reserva un cop comprat el/s teu/s val/s al telèfon: 688 278 282 o 697 34 87 26.
  • Reserves i cancel·lacions amb 24 hores d'antelació.
  • Caducitat del val: 30 de setembre del 2018.

Adreça

C/ Bisbe Lorenzana, 35 entresòl 1a. escala A., 17003 Girona www.esteticavintagenature.es