Curs online d'iniciació al màrqueting digital amb diploma certificat

cursos
cursos
Valor Descompte Estalvi
100,00 € 61% 61,00 €
39,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
9
30
23
59
0

Descripció

La transformació digital que està vivint la nostra societat està influint de forma decisiva en les noves estratègies de màrqueting que s'estan dissenyant i desenvolupant en les empreses. Els clients són cada vegada més digitals el que obliga a totes les empreses a adaptar-se als nous hàbits i costums dels clients digitals.

El curs d'introducció al màrqueting digital ajuda a tenir una visió global del fenomen actual de transformació digital al món empresarial.

Aquest curs et permetrà; aprendre els conceptes principals que es manegen en màrqueting digital. Conèixer l'evolució i les principals tendències de la transformació en l'àmbit empresarial. Conèixer les principals tècniques de màrqueting digital. Conèixer l'entorn legal que afecta a totes les accions de màrqueting digital. Aprendre a usar eines bàsiques de gran utilitat per a la gestió i mesurament de campanyes de màrqueting en entorns digitals. Conèixer casos d'èxit i no èxit en l'àmbit del màrqueting digital.

Dirigit a professionals del màrqueting o d'activitats comercials, de comunicació, direcció, emprenedors i en general a tots els que estiguin interessats en el màrqueting digital.

El curs està format per vuit temes. Cada tema del curs té una prova qüestionari en format test amb deu preguntes. En finalitzar l'estudi dels vuit temes del curs i realitzat les corresponents proves dels qüestionaris espot realitzar l'examen final. 

El curs d'introducció a tècniques de màrqueting digital té el següent temari:

 1. Visió global del màrqueting digital.
 2. Concepte i pla de màrqueting digital.
 3. Màrqueting en cercadors: SEU i SEM.
 4. E-mail màrqueting i permission màrqueting.
 5. Màrqueting de continguts.
 6. Xarxes socials i social media màrqueting.
 7. Analítica web i experiència d'usuari.
 8. Altres tècniques de màrqueting: display, afiliació i mobile màrqueting.

La durada del curs és de 20 hores i és 100% online. Per donar-se d'alta en el curs en format e-learning l'usuari haurà d'enviar el val venut a l' e-mail contacto@segurosred.es i donar-se d'alta a la pròpia plataforma e-learning www.campusasegurador.com.

Tindràs fins al 30 de novembre per realitzar el curs.

A la finalització del curs, els alumnes que hagin superat amb èxit els continguts de la formació, obtindran el corresponent Diploma acreditat per Campus Assegurador. El Diploma s'enviarà en format digital PDF i té la mateixa validesa que un curs presencial.

Condicions

 • Cada val és per un curs online d'iniciació al màrqueting digital de 20 hores.
 • Bescanviar el val, enviant un e-mail amb el teu val a contacto@segurosred.es.
 • Rebràs el teu e-mail amb les teves contrasenyes per poder començar a fer el curs online a www.campusasegurador.com.
 • Un cop inscrit en el curs no s'accepta'n cancel·lacions ni devolucions.
 • Temps de finalització de curs; 30 de novembre del 2018.