Aconsegueix unes pestanyes espectaculars a l'estètica Iolanda Riba, amb aquestes extensions col·locades una a una. Atreveix-te!

iolanda_ribas
iolanda_ribas
iolanda_riba
estetica_iolanda_riba
Valor Descompte Estalvi
150,00 € 54% 81,00 €
69,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
1
10
23
0
0

Descripció

Aconsegueix unes pestanyes espectaculars al centre d'estètica Iolanda Riba amb aquestes extensions col·locades una a una. Atreveix-te!

Les extensions de pestanyes, a diferència de les pestanyes postisses, són semipermanents, ja que poden durar prop de dos mesos sempre que les cuidis i les vagis renovant.

La tècnica utilitzada consisteix a col·locar petites pestanyes que s'integren entre les teves millorant d'aquesta manera el gruix i la longitud de les mateixes. És un mètode molt laboriós, ja que cada pestanya postissa s'enganxa a una de les teves, de manera que cal fer-ho amb molta cura.

Aconseguiràs millorar l'expressió del teu rostre, amb una mirada més intensa. 

A més, no has de tornar perquè te les treguin, com passa amb les extensions de pèl, sinó que es van caient soles i el més important, és que no danyen les pestanyes naturals.

L'estètica Iolanda Riba t'ofereix la possibilitat de comprar 3 sessions de retoc de les pestanyes per dur-les una llarga temporada.

Opció A:

Aplicació de pestanyes semipermanents

Preu Original: 150 €........................Preu Queda't Girona: 69€

Opció B*:

3 Sessions de retocs de pestanyes en 3 diferents dies.

Preu Original: 150 €........................Preu Queda't Girona: 90€

* Per comprar l'opció B, és necessari haver comprat l'opció A o haver-se fet l'aplicació d'extensions en el centre anteriorment.

Compra el teu val i demana ja hora! 

A l'Estètica Iolanda Riba volen que et cuidis i que et sentis maca. És per això que els seus professionals s'esforcen dia a dia per mantenir els estàndards de qualitat en tot aspecte. Trobareu una atenció personalitzada amb tracte professional i humà i posant al vostre abast l'última innovació en cosmètica i dermocosmètica de les grans firmes de bellesa. Disposem de cinc cabines d´estètica, 1 cabina de spa i massatges, 1 cabina per facials, 1 per fotodepilació, 1 per espai del peu i 1 per les mans juntament amb un gran espai de cosmètica i al costat un ampli aparcament gratuït.

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del centre: dilluns tancat. De dimarts a divendres de 10 a 20 h. i dissabte de 9 a 13 hores.
  • Reservar amb antelació i esmentar que has comprat el val del Quedat Girona al telèfon 972 420 658.
  • Per comprar l'opció B, és necessari haver comprat l'opció A o haver-se fet l'aplicació d'extensions en el centre anteriorment.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Caducitat del val: 28 de febrer del 2018.

Adreça

c/ Verneda, 21, 17160 Anglés www.esteticaiolandariba.com