Cranio-cervical-facial, Reflexologia i Massatge descontracturant de 20 minuts per fer un bon regal per tu o per algú especial

autonomia
autonomia
autonomia
autonomia
Valor Descompte Estalvi
19,95 € 55% 10,95 €
9,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
1
14
0
0
0

Descripció

Si vols fer un  regal molt especial a les persones que més t'estimes, et proposem regalar salut!!

Els professionals d'Autonomia & Neurorehabilitació han seleccionat els següents tractaments per poder fer un bon regal a un preu assequible; 

Elimina tensions a la mandíbula i mals de cap amb el massatge cranio-cervical-facial: manipulacions amb la pressió justa per alliberar la tensió de la zona, treballant els punts energètics del crani, les cervicals, la mandíbula i el front.

Especialment indicat per a persones amb bruxisme (que pressionen les dents durant el dia o mentre dormen) i mals de cap en la zona occipital, frontal o lateral.

La reflexologia podal es basa en el principi que tots els òrgans del nostre cos estan representats en algun punt del peu. Així, una sessió de reflexologia podal consisteix en l'aplicació de massatges i pressions en punts i àrees reflexes dels peus. Cada punt pressionat pot equilibrar energies i estimular un òrgan aconseguint arribar a tot el nostre organisme.

El massatge descontracturant es realitza mitjançant manipulacions neurosedants, una pressió constant i agradable i respiracions guiades per relaxar la musculatura per assolir un estat de calma profunda i una sensació de descàrrega de la musculatura.

El val inclou:

  • 1 Tractament manual a triar -Cranio-cervical-facial, Reflexologia o Massatge descontracturant-
  • Sessions de 20 minuts de durada cadascuna.

Preu Normal: 19,95.-€.................................Preu Queda't: 9.-€

Compra ja el teu val i gaudeix o regala salut!!

Autonomia Neurorehabilitació, compte amb més de 8 anys d'experiència amb pacients adults i nens amb l'especialitat de Neurorehabilitació i en Fisioteràpia Traumatològica. A més us podreu beneficiar de la formació del seu equip en el Concepte Bobath, Drenatge LimfàticEstimulació Basal, Exploració Neurològica i Rehabilitació Neurocognitiva per tal de donar solució a les necessitats dels pacients i amb una atenció humana perquè el client se senti a gust, entès i escoltat

Condicions

  • Compra tots els vals que necessitis. Regala benestar i salut.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reservar amb antelació al telèfon: 972.238.214.
  • Horari de l'establiment: De dilluns a divendres de 9 a 20 hores.
  • Consultar amb el comerç l'horari per període de vacances i dates especials. El negoci no es responsabilitza de la falta de disponibilitat en el cas de les reserves fetes a última hora.
  • Caducitat del val: 28 de febrer del 2018.

Adreça

c/ Pare Coll, 4 B, 17005 Girona www.autonomianeurorehabilitacio.com