La depilació làser IPL mèdic d'aixelles o engonals, molt a prop teu amb total garantia i seguretat. Des de 9 €!!

sibella
sibella estetica
Valor Descompte Estalvi
25,00 € 64% 16,00 €
9,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2017
11
30
23
0
0

Descripció

A SiBella són especialistes en depilació Làser IPL i el nou Sistema Dèrmic Fotodinàmic SDF*; L'únic sistema que permet una eliminació permanent del fol·licle pilós, més confortable, efectiu, segur i en menys sessions. L'únic sistema efectiu en pèls rossos, blancs i pèl-rojos.

La tecnologia làser IPL, utilitza un aparell mèdic d'última generació per a l'eliminació definitiva del borrissol en engonals o aixelles en tan sols 5 sessions!! Això demostra que es tracta d'un sistema més avançat que altres sistemes de làser, més segur i més eficaç en els resultats.

El sistema utilitza una llum que penetra suaument pel pèl destruint la seva arrel i impedint que torni a créixer, sense danyar la pell. SiBella treballa amb el futur de la depilació permanent!!

A SiBella, seràs atès per experts professionals, que et realitzaran un estudi del fototip de pell i pèl per aconseguir la màxima garantia i seguretat sobre els resultats obtinguts i sobre la cura de la teva pell.

Al finalitzar cada sessió de depilació làser, els professionals de Sibella Estètica, apliquen exclusius cosmètics que permeten cuidar la pell al màxim i assegurar excel·lents resultats. 

PROMOCIÓ EXCLUSIVA PER DONES!!

Podràs triar l'opció que vulguis;

OPCIÓ A:

 • Aixelles

Preu Sibella: 25 €/opció................Preu Queda't Girona: 9 €

OPCIÓ B:

 • Engonals brasileres o integrals 
 • REGAL: Depilació làser línia alba o zona perianal.

Preu Sibella: 52 €/opció................Preu Queda't Girona: 19 €

Compra ja el teu val i sigues la primera a oblidar-te dels pèls per sempre!!

SiBella Estètica també compte amb diverses tècniques i tecnologies d'avantguarda, aconseguint una màxima personalització i dotant al centre dels tractaments més revolucionaris i efectius del sector de la bellesa (cavitació, radiofreqüència, foto modelatge, mesoteràpia, ultrasons, electro-estimulació, sauna, algues, teràpies manuals..). El centre et realitzarà un descompte d'un 5% a 10% si decideixes contractar més sessions o acompanyar al teu tractament amb cosmètica específica.

 

sibellaestetica

Condicions

 • Compra màxima 1 val per persona de cada opció. Regala a qui vulguis.
 • Imprescindible portar el val imprès. Només es podrà realitzar una sola sessió per zona i per persona.
 • Horari de l'establiment: De Dilluns a Divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h.
 • Per anul·lar una cita programada s'haurà d'avisar amb 48 hores d'antelació, en cas contrari el servei es donarà per realitzat. Telèfon 972 105 842.
 • Consultar amb el comerç l'horari per període de vacances i dates especials. El negoci no es responsabilitza de la falta de disponibilitat en el cas de les reserves fetes a última hora.
 • Reservar cita amb suficient temps per evitar problemes de disponibilitat.
 • Tens 3 mesos des de la compra per bescanviar el teu val.
 • Caducitat del val; 30 de desembre del 2017.

Adreça

c/ El Talleret de Salt, 10, La Massana, 17190 Salt https://www.facebook.com/sibellaestetica?fref=ts