BCN City Ballet guanyadors del premi de Dansa de Ciutat de Barcelona, al Teatre de Bescanó

teatre_de_bescano
teatre_de_bescano
teatredebescano
Valor Descompte Estalvi
15,00 € 33% 5,00 €
10,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2017
10
13
19
0
0

Descripció

BCN City Ballet és una companyia de dansa sense ànim de lucre. Formada per ballarins de diversos països del món residents a Barcelona i pels guanyadors del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona.

El Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona és un concurs en la qual hi participen ballarins procedents de tot el món, seleccionats per un gran jurat   internacional presidit per Julio Bocca.

Es va crear l’any 2008 amb la finalitat d'ajudar als joves ballarins en la seva projecció professional, amb beques i residències a les millors escoles i companyies del món. En la quarta edició va decidir crear el premi especial “BCN CITY BALLET” que es basa en el foment i la difusió de l'art de la dansa amb un repertori creat especialment per a l'ocasió.

BCN CITY BALLET treballa amb diferents mestres i coreògrafs convivint i compartint les seves experiències, la cultura dels seus països i el seu talent, amb el desig de poder fer arribar la dansa al públic en general.

BCN  CITY BALLET presenta un espectacle de dansa amb un llenguatge modern i jove destinat a u públic ampli. Sobre l'escenari s'ajuntaran noves creacions coreogràfiques amb unes altres ja existents que permeten als artistes expressar el seu talent, dirigits per coreògrafs de nom internacional com Ramón Oller, Richard D’Alton, Alba Zamora Marco Sanches, entre d’altres.

BCN CITY BALLET ajuda als ballarins a entrar dins del món professional de la dansa gràcies a la formació que els hi proporciona el projecte.

El val inclou:

  • Únic dia Divendres 13 d'octubre les 21 hores.

  • Lloc: Teatre de Bescanó. C/ Major, 29.

  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.

El nou Teatre de Bescanó està situat al mateix lloc on l’empresa Grober va construir el primer edifici a finals de la primera meitat del segle XX. A finals dels anys setanta l’Ajuntament va comprar tot l’immoble. Durant molts anys l’Associació Cultural Alba Bescanonina va tenir cura de la seva gestió. La platea està dotada amb 260 butaques, sostre tècnic i una cabina de control de so i llum al fons. Tots aquests elements, permeten no solament donar espai a grups teatrals, sinó també a altres mostres artístiques com dansa, música i cinema. Hi poden actuar els nostres actors i actrius novells, però també artistes consagrats de les nostres arts escèniques.

Condicions

  • Compra tots els vals que vulguis i convida els teus amics.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Bescanviar a la taquilla del teatre trenta minuts abans de l'inici de l'actuació.
  • No s'admeten ni devolucions ni canvis.
  • Únic dia: divendres 13 d'octubre a les 21 hores.
  • Lloc: Teatre de Bescanó al carrer Major, núm. 29

Adreça

c/ Major, 29, 17162 Bescanó www.teatrebescano.cat


Ver Teatre Bescanó en un mapa más grande