Recupera la suavitat de la teva pell amb aquesta exfoliació corporal + embolcall + massatge corporal a l'estètica Iolanda Riba

iolanda_riba
iolanda_riba
estetica_iolanda_riba
Valor Descompte Estalvi
69,00 € 58% 40,00 €
29,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2017
12
10
0
0
0

Descripció

Recupera la suavitat de la teva pell amb aquesta exfoliació corporal amb hidratació de vitamines + massatge facial i corporal a l'estètica Iolanda Riba!

L'exfoliació corporal és una rutina de bellesa fonamental que cal realitzar de tant en tant, a més de ser un veritable plaer... Elimina les cèl·lules mortes de la pell, activa la renovació natural i facilita l'absorció de la hidratació que es realitza a continuació.

 A continuació s'aplica un embolcall corporal perquè els principis actius actuin en profunditat, deixant la pell extremadament suau i nodrida.

Després de l'embolcall corporal, la pell estarà perfectament preparada pel massatge. 

El massatge nutritiu hidrata la pell en profunditat i i estimula la seva capacitat natural de defensa contra l'acció perjudicial dels agents ambientals externs alhora que elimina tensions i et transporta a un intens moment de pau. El massatge es realitza amb olis essencials naturals.

Un Ritual Spa que aporta un extra de nutrició a la teva pell, alhora que et deixes mimar durant 1 hora que dura la sessió.

Com a finalització del Ritual Spa, el centre Estètica Iolanda t'ofereix una infusió relaxant.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

A l'Estètica Iolanda Riba volen que et cuidis i que et sentis maca. Es per això que els seus professionals s'esforcen dia a dia per mantenir els estàndards de qualitat en tot aspecte. Trobareu una atenció personalitzada amb tracte professional i humà i possant al vostra abast l'última innovació en cosmètica i dermocosmètica de les grans firmes de bellesa. Disposem de cinc cabines d´estètica, 1 cabina de spa i massatges, 1 cabina per facials, 1 per fotodepilació, 1 per espai del peu i 1 per les mans juntamant amb un gran espai de cosmètica i al costat un ampli aparcament gratuït.

Condicions

  • Compra tants com vulguis per tu i per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del centre: Dilluns tancat. De dimarts a divendres de 10 a 20 h. i dissabte de 9 a 13 hores.
  • Reservar amb antelació i esmentar que has comprat el val del Quedat Girona.
  • Caducitat del val: 17 de desembre del 2017.
  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.

Adreça

c/ Verneda, 21, 17160 Anglés www.esteticaiolandariba.com