Scandinavia et proposa uns Rituals Sensitius amb exfoliació, embolcall i massatge relaxant. Cuida't aquest estiu!!

scandinavia
scandinavia
scandinavia
Valor Descompte Estalvi
80,00 € 51% 41,00 €
39,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2017
9
11
23
0
0

Descripció

A Scandinavia Wellness Bioclinic sabem que et mereixes el millor. Et presentem 3 Rituals de benestar perquè triïs el que més s'adapti als teus gustos, ja que, en aquest cas, són tractaments molt sensorials i les textures, colors i aromes són el que faran del teu Ritual una experiència inoblidable.


RITUAL BOMBÓ:

Les llavors de cacau contenen poderoses molècules capaces d'hidratar la pell en profunditat. La xocolata aplicada a la pell és un ingredient molt potent, ja que conté propietats reductores, desintoxicants i reafirmants. Combat la cel·lulitis, redueix la inflamació dels vasos sanguinis i millora la circulació. Potencia la producció d'endorfines al nostre organisme i ens ajuda a pujar els ànims i estar de més bon humor.

Renova la teva pell amb un exfoliant a base de cacau on treballarem tot el cos. Aporta al teu organisme totes les propietats amb l'embolcall termoactiu de cacau que a més és termoactiva, ens ajudarà a activar tot el metabolisme i augmentarem la seva efectivitat. Per últim realitzarem un massatge corporal relaxant amb una emulsió de cacau. Durada del tractament : 90 minuts.


RITUAL CIRERA:

La cirera, a més de ser una fruita molt atractiva i de gran sabor, conté molts minerals A, C, B, flavonoides i àcid el·làgic, un potent inhibidor del desenvolupament de cèl·lules malmeses.

És un tractament remineralitzant, desintoxicant, antiinflamatori i reforçador de les defenses de l'organisme.

Començarem el ritual amb el gel exfoliant de Cirera. Aplicarem un fang de Cirera i finalitzarem amb un massatge sensitiu de tot el cos amb l'Oli de Massatge de Cirera.

Durada del tractament: 90 minuts.


RITUAL CAFÈ:

El cafè és un potent tractament anticelul·litic, que actua amb eficàcia, gràcies a les sinergies entre els seus principis actius que asseguren resultats visibles i duradors. Aquest ritual utilitza com a principi actiu el Cafè, que unit amb la resta de principis actius que incorporen els productes actuen millorant la circulació sanguínia i limfàtica. Redueix, drena, remodela. Té propietat anticel·lulítiques, antioxidants, exfoliants i antiinflamatori.

Realitzarem una exfoliació amb el gel exfoliant corporal de Sucre i cafè. Apliquem un embolcall remodelant a la zona localitzada que vulguem tractar. Un cop passats uns 20 minuts, retirarem l'embolcall i farem un massatge a tot el cos amb la crema termoactiva de cafè i oli d'heura.

Durada del tractament: 90 minuts.


Scandinavia Girona, és un espai exclusiu de benestar i relaxació per recuperar la vitalitat. Ofereixen els últims avanços en tecnologIa estètica, serveis paramèdics i altres tractaments que promouen la salut, redueixen el pas del temps, milloren les emocions i el benestar.

Condicions

  • Compra tants vals com vulguis. Regala bellesa.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Reservar amb antelació al telèfon: 972.426.286.
  • Horari del comerç: de dilluns a divendres de 10 a 20 hores i dissabte de 10 a 14 hores.
  • Horari d'estiu: de dilluns a divendres de 9 a 17 hores i dissabtes de 10 a 14 hores. Tancat del 12 al 14 d'agost ambdós inclosos.
  • Caducitat del val: 11 d'octubre del 2017.
  • El val inclou una infusió o a l'agost llimonada freda.

Adreça

c/ Francesc Ciurana, 22, entresòl 1a., 17002 GIRONA www.scandinaviagirona.com