Deixa't seduir pels colors cromàtics d'aquesta llàntia led de 256 colors, Enviament inclòs

unotech
unotech
unotech
unotech
Valor Descompte Estalvi
45,00 € 44% 20,00 €
25,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
5
22
0
0
0

Descripció

Ja pots crear diferents ambients en la teva llar amb aquesta llum amb tecnologia LED que permet la selecció d'una gamma de 256 colors a traves del seu control tàctil. 
En incorporar bateria recarregable és perfecta per al seu ús en qualsevol lloc de la llar, terrassa, cuina, saló, etc... 
Utilitza la llum ambre, suau i càlida, per crear un ambient acollidor i còmode, ideal per a un bany de bombolles relaxant o per descansar en el sofà del teu saló. Pots utilitzar els colors forts i vius per crear un ambient festiu. L'elecció és teva, només has de tocar el color que desitges o desplaçar-te a través de la barra per canviar els tons de color i trobar el que millor s'adapta al teu estat d'ànim.


Característiques:
Bateria: 280mAh
Potencia de LED: 3W (150 Lm)
Font d'alimentació: bateria de liti recarregable
Temps de càrrega: aproximadament 2-3 hores
Temps d'ús: unes 4-6 hores
Dimensions: 9,2 x 8,5 cm
Peso: 130 g

Contingut:
Llum LED
Cable USB de recarrega de bateria.

Més informació: UNOTEC

Condicions

  • Compra tots els que necessitis per tu i per regalar.
  • Imprescindible enviar l'adreça del lloc d'enviament amb el codi del val i el número de telèfon a info@quedatgirona.cat
  • En cas de què el producte arribi defectuós, t'oferim les garanties legals oportunes per solucionar qualsevol incidència que et pogués sorgir.
  • Disposes de 7 dies hàbils per retornar el producte en el cas de què hagis canviat d'opinió les despeses d'enviament són a càrrec del client.
  • Despeses d'enviament incluides

Adreça

., . GIRONA