Concerts en directe: els Pets + Pavvla, al Fòrum Romà d'Empúries. Dilluns 12 d'agost a les 22h.

EMPURIES
EMPURIES
empuries
empuries
empuries
Valor Descompte Estalvi
32,00 € 30% 9,50 €
22,50 € Comprar

Temps restant per comprar

2019
8
12
21
0
0

Descripció

ELS PETS

Després de cinc anys del seu últim disc d'estudi, Els Pets tornen als escenaris amb tota la força de la mà d'un nou treball discogràfic “Som”. Amb una escenografia i posada en escena cuidada. La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu amb un nombre més reduït d'actuacions al qual ens tenien acostumats. L'afany de proposar un directe nou, amb una nova formació i una connexió més estreta amb el públic, farà que veure Els Pets sigui un esdeveniment molt especial. El seu concert en el Fòrum Romà d'Empúries serà una ocasió única i excepcional per a gaudir, en un escenari únic, del directe de Els Pets. Sens dubte, una de les bandes més imprescindibles de la música feta al nostre país.

Fitxa Artística

Lluis Gavaldà, veu i guitarra
Joan Reig, bateria i veu
Falin Càceres, sota
Juan Pablo Chavez, teclats i veus
Jordi Bastida, guitarra i veus
Marcel Cavallé, teclats, guitarra i veus

PAVVLA

Pavvla presenta el seu segon disc ‘SecretlyHoping you catch em looking’. Amb el seu debut amb ‘Creatures’, es va posicionar com una de les propostes indie més importants del nostre país, amb prop d'un centenar de concerts i nombrosos articles en mitjans de renom com la NPR o la BBC. Amb un directe explosiu alhora que intimista, Pavvla continua demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada en tots costats.

El val inclou:
 • 1 Entrada per adult o infant major de 4 anys*
 • Data: Dilluns 12 d'agost del 2019 a les 22 hores.
 • Lloc: Fòrum d'Empúries.
 • Despeses de gestió incloses
 • Pàrquing gratuït en l'interior del recinte amb places limitades.

Accés gratuït pels infants menors de 4 anys i que no ocupen seient.

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.

Més informació a http://concertsempuries.com/es/

Accés al recinte:

1. En el cas dels vehicles que puguin utilitzar l’aparcament interior (amb un nombre de places limitades), l’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).

2. En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.

3. Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina)

EMPÚRIES – Concerts al Fòrum Romà – 2019


Empúries és una de les zones de major interès cultural de Catalunya amb un paratge natural privilegiat. Un espai especialment escollit i amb una llarga tradició en concerts i música en directe, on entorn, art i música fan possible nits màgiques d’estiu. Un dels escenaris més privilegiats de la nostra història, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. Un jaciment excepcional on conviuen les restes d’una ciutat grega amb les d’una ciutat romana.

EMPÚRIES – Concerts al Fòrum Romà, és el nom propi amb el que es consolida la proposta musical d’estiu a les Ruïnes d’Empúries. Des de l’any 2014 TEM productions, amb la col·laboració del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, ha organitzat un total de 25 concerts que han pogut gaudir més de 20.000 persones. Enguany i després de la bona resposta per part del públic en les passades edicions, es presenta la programació de 2019.


Condicions

 • Compra tants vals com vulguis i vine amb els amics o la família.
 • Imprescindible portar el val imprès.
 • Bescanviar el val amb antelació a les taquilles del concert.
 • No s'admet canvis ni devolucions.
 • Les portes del concert s'obriran a les 21 hores. Es prega que s'accedeixi al recinte a partir de les 21 hores.
 • Accés gratuït pels infants menors de 4 anys. El concert és dempeus.
 • Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un tutor legal.
 • Pàrquing gratuït en l'interior del recinte amb places limitades.
 • Únic dia dilluns 12 d'agost a les 22 hores.
 • Despeses de gestió incloses.
 • 1. En el cas dels vehicles que puguin utilitzar l’aparcament interior (amb un nombre de places limitades), l’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).
 • 2. En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.
 • 3. Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina)

Adreça

c/ Puig i Cadalfach, s/n, L'Escala concertsempuries.com/es