Posa't guapa aquestes festes amb aquesta completíssima sessió! tractament il·luminador Flash+tint de pestanyes+depilació facial

newderm
newderm
newderm
Valor Descompte Estalvi
50,00 € 58% 29,00 €
21,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
1
21
0
0
0

Descripció

Tot el que necessites per estar radiant a la teva propera festa ho tens en aquest pack de bellesa dissenyat per NewDerm en exclusiva per a tu.

Quan una dona es prepara per a una festa, ha de potenciar els seus punts forts i marcar aquestes diferències que la fan única i especial.

Un ritual de bellesa complet no ha de desatendre cap detall, el més important: el teu rostre. 

Per a la teva propera festa, deixa que siguin els professionals de Newderm els que s'ocupin d'accentuar la teva bellesa i fer de tu la dona més guapa de la festa amb el seu pack especial de tractament facial Flash, tint de pestanyes i depilació facial  per només 21€

Llueix un rostre lluminós i amb molta vitalitat gràcies al tractament facial Flash, posteriorment es procedirà al tint de pestanyes per aportar color i intensitat a la teva mirada i perquè no quedi cap detall a l'atzar, eliminaran el borrissol del bigoti i perfilaran les teves celles.

Sé l'imant de totes les mirades!!

New Derm és un equipat centre d'estètica i bronzejat que t'ofereix tot tipus de tractaments. Està dirigit per un equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector.

Condicions

  • Compra màxima un val per persona. Compra per regalar.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Horari del negoci; de dilluns a divendres de 9 a 19 hores.
  • Reservar cita prèvia un cop comprat el val amb 48 hores d'antelació al telèfon: 972.228.007.
  • En cas de no presentar-se a l'hora convinguda es donarà el servei com ha realitzat.
  • Caducitat del val; 20 de gener del 2018.

Adreça

C/ Carles Rahola, 17, 17003 GIRONA