Sigues un aventurer i endinsa't en el Parc Natural del Montseny i el poble de Viladrau amb l'innovador sistema Portalcaching

portaldelmontseny
Portaldelmontseny
Portaldelmontseny
Portaldelmontseny
Portaldelmontseny
Valor Descompte Estalvi
20,00 € 51% 10,10 €
9,90 € Comprar

Temps restant per comprar

2018
4
22
0
0
0

Descripció

 

Sigues un aventurer i endinsa't pel Parc Natural del Montseny i el poble de Viladrau!!

Portalcaching, és una forma de conèixer l'entorn de Viladrau. Un sistema d'orientació que permet descobrir El Montseny, reserva de la biosfera. Amb l'ajuda del GPS, es descobreixen i coneixen els principals elements que conformen els de Viladrau i del Parc Natural de Montseny: la fauna, la vegetació, les llegendes i la geologia, entre uns altres.

El Montseny és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat al costat de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat i la petjada cultural que l'home ha deixat al llarg del temps presenten un valor universal que ha inspirat a artistes, intel·lectuals i científics i que reflecteix l'emoció de les persones que ho visiten. 

Portal del Montseny ofereix diverses excursions adequades segons l'edat dels participants per tal de conèixer la natura, llocs i racons que envolten el Parc mitjançant divertides i educatives aventures:  

* 6 soques i un penjat (4 km): Explicació de l’aigua, els minerals, la flora i la fauna, llegendes i personatges del Montseny. Recomanada per a infants a partir de 3/4 anys.
* Seguint els passos d’en Serrallonga (7km): Enigmes que fan pensar i explicacions dels bandolers fent el camí cap a la casa on va néixer en Serrallonga. Recomanada per infants a partir de 6 anys.
* Arbres del Montseny (7 km): Coneixereu 15 arbres diferents i es faran 3 proves. Recomanada per infants a partir de 10 anys. 
* País de castanyes i castanyers (4 km): Recerca i trobada de diferents tipus de castanyers i la seva història i utilitats. Recomanada per infants a partir de 3/4 anys.
* Plou i fa sol, les bruixes es pentinen (3,5 km): Explicació d'històries de bruixes (sense por) amb activitats. Adaptada pels infants a partir dels 4 anys. El camí es pot fer una part en cotxe i l'altre caminant pel bosc.

Inclou assegurança i motxilla amb material per a l'aventura, amb un kit, llapis, aparells per mesurar arbres i més. 

Es recomana portar roba còmoda.

Tria entre tres opcions:

Opció A:

  • 1 Excursió a triar entre 6 opcions+ GPS+ motxilla per 2 persones:

Preu Original: 20 €.............................................Preu Queda't Girona: 9,90 €

Opció B:

  • 1 Excursió a triar entre 6 opcions+ GPS+ motxilla per 4 persones:

Preu Original: 40 €.............................................Preu Queda't Girona: 16,90 €

Opció C:

  • 1 Excursió a triar entre 6 opcions+ GPS+ motxilla per 6 persones:

Preu Original: 60 €.............................................Preu Queda't Girona: 19,90 €

Cada activitat té una durada aproximada de 3 hores. 

Vine amb amics o família i gaudiu del Parc Natural del Montseny! 

Portal de Montseny és un centre d'activitats i serveis turístics del territori que ofereix productes i serveis per a totes les edats que permeten als visitants conèixer Viladrau i el Parc Natural del Montseny, reserva de la biosfera.

Espai de trobada situada en el nucli urbà de Viladrau, amb un portal turístic virtual, una tenda de productes que ofereix Montseny i un motor de desenvolupament turístic i cultural de Viladrau. Proposa itineraris temàtics per a tots els gustos dels quals alguns estan especialment adaptats al turisme familiar.

 

Condicions

  • Compra tots els vals que vulguis i convida els teus amics.
  • Imprescindible portar el val imprès.
  • Fes la teva reserva un cop comprat el val al telèfon: 620 163 135. o per e-mail a: info@portaldemontseny.com.
  • Horari d'octubre a maig: dissabte i diumenge de 10 a 14 hores. Horari de setembre: de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 16 i 19 hores.
  • Edat mínima dels participants: 3 anys.
  • Caducitat: 30 d'abril del 2018.

Adreça

c/ Pare Claret, 109, 17406 Viladrau www.portaldelmontseny.com