Ritual de relaxació extrema 40 minuts; massatge d'esquena i craniofacial amb aromateràpia a Bodhi Tree.

bodhi_tree
bodhi_tree
bodhi_tree
Valor Descompte Estalvi
32,00 € 41% 13,00 €
19,00 € Comprar

Temps restant per comprar

2020
11
15
23
59
0

Descripció

Desconnecta i relaxat profundament amb aquest Ritual Relaxació Extrema, una combinació perfecte de massatge d'esquena i craniofacial envoltat d'aromateràpia que t'aportarà benestar i descans!!

Els professionals de Bodhi Tree realitza un massatge lent i profund de 40 minuts, que relaxa tota la musculatura corporal, provoca la segregació d'endorfines i proporciona un agradable estat de sedació i de benestar. Té com a objectiu descarregar l'estrès i la tensió acumulada alliberant contractures musculars i produint una profunda sensació de relaxació mitjançant l'aplicació de moviments pausats i lents però amb una pressió ferma i progressiva, primer a l'esquena i seguidament a la cara i al crani. 

Les sensacions cutànies del massatge  i les olfactòries dels aromes i olors de l'aromateràpia faran que s'enviin missatges de benestar i de descans al cervell produint un estat emocional de relaxació completa .

No ho dubtis, un cop facis el massatge relaxació extrema voldrà tornar a gaudir d'aquesta experiència de benestar!!

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

  • Compra màxima 1 val per persona. Compra per regalar.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Horari del negoci de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 15,30 a 19.30 hores.
  • Reserva la teva hora un cop comprat el val al telèfon 600.973.429. En cas de no presentar-se es donarà el servei com a realitzat.
  • Canvis o cancel·lacions amb 12 hores d'antelació.
  • Caducitat: 15 de desembre del 2020.

Adreça

c/ Emili Grahit, 17 baixos, 17003 Girona